Úvod Novinky Tipy z programu
Rebel, ikona aj otec. Elton John prehovoril o kariére aj súkromí
Rebel, ikona aj otec. Elton John prehovoril o kariére aj súkromí

Rebel, ikona aj otec. Elton John prehovoril o kariére aj súkromí

Sledujte hudobný dokument s excentrickým hudobníkom, ktorý tento rok absolvuje rozlúčkové turné.

Uznávaný umelec, ale aj kontroverzná osobnosť. Elton John je bezpochyby jedným z najvýraznejších talentov v hudobnom priemysle. Začínal v roku 1962 hraním v krčmách.

Prvý väčší úspech prišiel o pár rokov neskôr, keď vydal svoj prvý album Empty Sky. Zlom nastal vydaním pesničky Your Song, ktorá Eltona vystrelila na vrchol.

Elton John a Dua Lipa

Nedávno zaznamenal úspech v spolupráci s britskou speváčkou Dua Lipa. Zdroj foto: Instagram.com/eltonjohn

Rocket Man, Honky Cat, Crocodile Rock, Daniel, Goodbye Yellow Brick Road, Candle in the Wind, Sorry Seems To be the Hardes Word... Zoznam jeho najúspešnejších skladieb je poriadne dlhý.

Úprimná spoveď o kariére aj súkromí

Nezmeškajte rozprávanie Eltona Johna o živote, ale aj hviezdnej kariére, ktorá bola plná výrazných vzostupov, ale aj tvrdých pádov.

V hudobnom biznise je neuveriteľných 50 rokov a dnes o svojej ceste rozpráva s nadhľadom a čistou hlavou. Ako informoval na sociálnej sieti, pred dvomi rokmi to bolo presne 30 rokov, čo sa nedotkol alkoholu ani drog.

Nezmeškajte dokument Elton John: Bez cenzúry, ktorý sa nahrával v jeho dome na juhu Francúzska. Úspešného hudobníka vyspovedal úspešný moderátor Graham Norton.

V piatok o 23:00 hod. na Dvojke.

Zdroj úvodnej foto: Instagram.com/eltonjohn

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia