Úvod Novinky Tipy z programu
Posledný júlový týždeň bude romantický, napínavý aj horúci
Posledný júlový týždeň bude romantický, napínavý aj horúci

Posledný júlový týždeň bude romantický, napínavý aj horúci

Prinášame niekoľko televíznych tipov. Okrem filmov a seriálov nebude chýbať ani víkendová zábava so známymi tvárami.

Je pred nami posledný júlový týždeň a v televíznom programe niekoľko titulov, ktoré stoja za zmienku.

Ukryte sa pred horúcim počasím a sledujte skvelé filmy, seriálovú novinku aj zábavné programy, ktoré vám zaručene dvihnú náladu.

V pondelok (25. júla) nezmeškajte film Billy Elliott. Sledujte príbeh chlapca, z ktorého chcel mať otec úspešného boxera. Billy sa však rozhodol pre balet. Dojímavú snímku ponúka Jednotka.

Pondelkový neskorý večer na Dvojke bude patriť seriálu Roky a roky. Mnohé recenzie hovoria o kontroverznom, ale mimoriadne silnom seriálovom počine. V hlavnej úlohe s Emmou Thompson.

Aktuálne spravodajstvo zo domova, zo sveta, ale aj z ekonomiky ponúka spravodajstvá RTVS 24. V pondelok večer si máte možnosť pozrieť aj BBC News – spravodajskú reláciu britskej verejnoprávnej televízie, ktorú tlmočíme do slovenčiny.

V stredu večer triler, v piatok kultovka

Dávame do pozornosti aj stredajší triler, ktorý po 22:00 hod. odvysiela Jednotka. Informátorka Rachel Weisz na stope nelegálnemu obchodu s ľuďmi. Vo filme si zahrala aj Monica Bellucci aj Benedict Cumberbatch.

Dvojka uvedie vo štvrtok večer dramatickú komédiu s názvom Adamove jablká. Film o viere, ale aj neustálom boji dobra so zlom. Hlavnou postavou je odsúdený neonacista, ktorý prichádza na verejnoprospešné práce na faru.

Piatková Dvojka sa ponesie v znamení Famílie, rodinného seriálu Malé ženy, chýbať nebude ani to najlepšie z Adelinho Trochu inak.

Piatková noc na Jednotke bude patriť klasike Chyť ma, ak to dokážeš. Kultový film s Leonardom DiCapriom sa oplatí vidieť znova.

Počas víkendu (v sobotu večer) odporúčame na Jednotke Záhady tela, ale aj Neskoro večer. Na Dvojke pokračuje seriál Narcos.

Nedeľa je posledným júlovým dňom tohto roka. Pripomeňte si Pečie celé Slovensko a večer odporúčame snímku Ničivé plamene lásky, romantickú drámu podľa literárnej predlohy Slavatoreho di Giacoma.

25 50 75 90
Foto: youtube.com/rottentomatoestrailers

Živé vysielanie ??:??

Televízia