Úvod Novinky Tipy z programu
Sledujte výnimočnú dokumentárnu sériu o veciach medzi nebom a zemou
Sledujte výnimočnú dokumentárnu sériu o veciach medzi nebom a zemou

Sledujte výnimočnú dokumentárnu sériu o veciach medzi nebom a zemou

Pozrite si Investigátorov a dozviete sa viac o jasnovidectve, prútikárstve či alternatívnej medicíne.

Hľadáte v archíve čosi naozaj výnimočné? Odporúčame dokumentárny cyklus Investigátori, ktorý už má svoju televíznu premiéru za sebou, nájdete ho však stále online.

Odhaľujte spolu s nami viaceré záhady a nadprirodzené javy, na ktoré ste sa báli opýtať či sa o nich dokonca rozprávať s priateľmi... Investigátori ponúkajú odpovede na mnohé otázky.

Alternatívna medicína, telepatia, život zo vzduchu

Čo je to biorezonancia? Naozaj funguje? Dá sa na ňu spoľahnúť? Je to predovšetkým kontroverzná metóda alternatívnej medicíny, ktorú využívajú aj mnohí atestovaní lekári. Sledujte.

Investigátori na Dvojke.jpg

Pozrite si aj epizódu venovanú prútikárstvu. Hľadanie vody môže niekedy vyzerať mimoriadne komicky, no podľa skúsených prútikárov funguje. Takto sa dá vraj voda nielen nájsť, ale aj určiť, v akej hĺbke sa nachádza.

Čo len s nami bude?

Ľudí odjakživa fascinovala budúcnosť... Ako bude vyzerať tá naša? A čo tá vaša? Dokumentárna séria Investigátori si posvietila aj na jasnovidectvo. Epizóda je venovaná nielen jasnovidectvu, ale aj telepatii.

Ak zvyknete pri sledovaní televízie či nášho archívu maškrtiť, potom určite nepatríte k brethariánom. Sú to ľudia, ktorí tvrdia, že žijú len zo vzduchu. Táto téma v sebe ukrýva mnohé nástrahy. Je potrebné, aby sme varovali aj vás.

25 50 75 90
Zdroj foto: Unsplash

Živé vysielanie ??:??

Televízia