Úvod Novinky Tipy z programu
Najsilnejšie momenty šou S úsmevom po Slovensku 2023
Najsilnejšie momenty šou S úsmevom po Slovensku 2023

Najsilnejšie momenty šou S úsmevom po Slovensku 2023

Konečná zástavka, prosím vystupovať. Zábavný párty vlak s päticou našich cestovateľov dorazil z východu späť na západ krajiny.

Posledná spomienková jazda ukončila štvrtú sériu vysielania obľúbenej šou S úsmevom po Slovensku.

Spoločne s Dominikou Kavaschovou, Mariánom Čekovským, Jurajom Šokom Tabačkom, Borisom Valábikom a novou parťáčkou Martinou Zábranskou sme prebádali a spoznali niekoľko slovenských miest od Trnavy, cez Liptov až po Poloniny.

S úsmevom po Slovensku IV

Nechýbala zábava, kultúra, dobrodružstvo ani nádherné výhľady a príroda.

Zohratá partia priniesla množstvo tipov na výlety a potulky našou krajinou.

Pripomeňme si niektoré z nich

Viete, kde nájdete „orlie hniezdo“? Nad riekou Orava sa týči jeden z najkrajších slovenských hradov Oravský hrad. Je známy ako „orlie hniezdo“ a patrí k vyhľadávaným turistickým atrakciám.

Ak ste milovníkom prírody, môžete si splniť svoje sny ako Šoko, v národnom parku Poloniny. Spomínate si, čoho sa najviac bála Dominika?

S úsmevom po Slovensku IV

Smelší dobrodruhovia môžu prechádzky lesnými cestičkami vymeniť za lezecké trasy via ferrata. Aké prekvapenie pripravila Maca Šokovi počas ich výpravy?

Pokiaľ lezenie po skalách nepatrí medzi vaše obľúbené aktivity, skúste to po vode. Čeky a Šoko si vyskúšali splaviť Hornád. Neveríte, že i na rieke sa dá stratiť? Našim pánom sa to podarilo.

Trochu viac tradície ponúka remeselné centrum Topľa, ktoré si užije celá rodina. Čeky s Macou si napríklad upiekli vlastný chlieb. Aké remeslo by ste si vyskúšali vy?

Zaujíma vás viac? Naša šou sa síce na obrazovkách skončila, ale v našom archíve zostáva.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia