Úvod Novinky Tipy z programu
Nezmeškajte Whitestar. Rodinný film o silnom priateľstve
Nezmeškajte Whitestar. Rodinný film o silnom priateľstve

Nezmeškajte Whitestar. Rodinný film o silnom priateľstve

Holandský rodinný film ponúkneme vo štvrtok večer na Jednotke.

Dospievajúca Megan vždy snívala o tom, že bude jazdiť na koňoch. Tak, ako kedysi jej otec. Aby mohla byť svojim štvornohým priateľom stále nablízku, rozhodne sa pre prácu v koniarni.

Stajne však vlastní lakomý a chamtivý Alex, pre ktorého sú najdôležitejšie peniaze. Krátko po Meghaninom nástupe sa v koniarni narodí žrebec, ktorý dostane meno Whitestar.

Whitestar

Medzi dievčaťom a ušľachtilým koňom sa hneď vytvorí silné puto. Meghan začne žrebca trénovať. Musí to však robiť tajne, pretože všetci naokolo ho považujú za nezvládnuteľného.

Meghan stvárnila debutujúca holandská herečka Britt Dekker, po jej boku sa objavil George, jej vlastný kôň. Silné puto, ktoré diváci vo filme vidia, je teda skutočné.

Obrovské prekvapenie

Meghan s Whitestarom dokáže pracovať a z na prvý pohľad nezvládnuteľného žrebca sa stane šampión. Keď si Whitestar odnesie z jazdeckej súťaže zlatú medailu, všetci sú prekvapení. Okrem Meghan.

Alex okamžite zacíti peniaze a rozhodne sa využiť Whitestara vo svoj prospech. Nerozlučnú dvojicu rozdelí, čo nenesie ťažko len dievča.

Alex čoskoro zisťuje, že Whitestar nedokáže bez Meghan trénovať ani súťažiť. Iba s dievčaťom dokáže byť Whitestar skutočným víťazom. Je to práve ich priateľstvo a jedinečné puto, čo ich robí silnejšími.

Pochopí Alex túto skutočnosť a dovolí Meghan opäť trénovať jej milovaného priateľa? To sa dozviete už vo štvrtok o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia