Úvod Novinky Tipy z programu
Rehoľná sestra ako influencerka. Na sociálnych sieťach žne veľký úspech
Rehoľná sestra ako influencerka. Na sociálnych sieťach žne veľký úspech

Rehoľná sestra ako influencerka. Na sociálnych sieťach žne veľký úspech

Svoju vieru šíri prostredníctvom vtipných videí a inak, ako sme zvyknutí.

Na Tiktoku má cez 100-tisíc sledovateľov a na Instagrame 48-tisíc. Lamyia Jalilová pochádza z Azerbajdžanu a na Slovensku žije už dvanásť rokov. Teraz prijala pozvanie do talkšou Adely Vinczeovej Trochu inak, kde porozprávala, prečo sa stala rehoľnou sestrou, aký má vzťah s Bohom a prečo sa rozhodla šíriť vieru cez sociálne siete.

„Vyrastala som so sociálnymi sieťami, som dieťa modernej doby, ale vedela som, že idem do rehole a skončím s tým. Bola som s tým zmierená, ale prišla som na to, že to môžem robiť. Keď prišiel covid, povedala som si, že idem na to a natočím video. Prvé video bolo hrozné, ale ľudia začali reagovať. Vôbec som ale nevedela, do čoho idem,“ povedala v relácii.

Zistila totiž, že ľudia vôbec nevedia, čo je rehoľná sestra. „Ja som si povedala, že budem ukazovať môj život, ktorý je rôzny. Preto natáčam z prostredia školy, kde pracujem, keď som na lyžovačke, keď som doma alebo keď sa modlím. Je to z každého rožka troška,“ pokračovala. Jej videá sú naozaj vtipné, moderné a milé.

Celý rozhovor s ňou si pozrite v našom archíve. Reláciu Trochu inak môžete sledovať Dvojke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia