Úvod Novinky Tipy z programu
Nečakane silný príbeh Jána Ďuricu. Prišli o byt a nemal ani poriadnu posteľ
Nečakane silný príbeh Jána Ďuricu. Prišli o byt a nemal ani poriadnu posteľ

Nečakane silný príbeh Jána Ďuricu. Prišli o byt a nemal ani poriadnu posteľ

Futbalista porozprával Adele Vinczeovej o svojich krutých začiatkoch v období dospievania.

Hosťom relácie Trochu inak s Adelou Vinczeovou bol aj futbalista Ján Ďurica. Ten sa nečakane otvoril a porozprával o spomienkach z dospievania, z ktorých sa mu stále chveje hlas.

Ak sa vám video a fotky nezobrazujú správne, obnovte stránku.

„Stala sa jedna taká vec, že jedného dňa, keď som bol vonku a hral som s chalanmi futbal, prišiel som domov a videl som, že mamina a ocino plačú. Sedeli v obývačke a mama hovorí, že sa musíme do rána vysťahovať, lebo nám zobrali byt. Exekúcia. Neviem presne, čo sa tam stalo, ani som sa na to rodičov nepýtal,“ začal.

Zrazu sa začal jeho boj a holú existenciu a o to, aby mal vôbec z čoho prežiť. „Skončilo to tak, že ráno prišiel mamin brat a ja som sa ocitol pred štadiónom. Ešte na starom štadióne v Dunajskej strede, ktorý bol úplne starý, rozbitý, celé zle. Mal som len igelitku a izbu, ktorá vyzerala hrozne,“ spomína.

Boli v nej postrhávané tapety, posteľ, ktorá nemala návlek a veľká zima. „Nemal som nič, ani peniaze, iba tú jednu igelitku, kde bolo pár vecí,“ dodal. S rodičmi sa úplne rozdelili. Úžasné, čo aj napriek tomu Ján Ďurica dokázal a zaradil sa medzi našich najlepších futbalistov.

Celú epizódu Trochu inak pozerajte v piatok o 22.00 na Dvojke alebo v našom archíve, ktorý je zadarmo a bez reklám.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia