Úvod Novinky Tipy z programu
Letné outfity pre dámy: Inšpirujte sa moderátorkami Dámskeho klubu
Letné outfity pre dámy: Inšpirujte sa moderátorkami Dámskeho klubu

Letné outfity pre dámy: Inšpirujte sa moderátorkami Dámskeho klubu

Hľadáte inšpiráciu na letné outfity?

S príchodom letných mesiacov nejedna dáma začína pri pohľade do skrine panikáriť. Čo si obliecť do práce a v čom vyraziť na letný obed? Obľúbené moderátorky Dámskeho klubu Iveta Malachovská, Soňa Müllerová, Karin Majtánová a Andrea Chabroňová milujú módu a vy sa ich outfitmi môžete poľahky inšpirovať. Z pestrej ponuky štýlových letných outfitov si iste vyberie každá z vás.

Ak sa vám obrázky nezobrazujú správne, obnovte stránku.

Večne usmiate kolegyne Soňa Müllerová a Karin Majtánová milujú žiarivé farby a výrazné potlače. Zvieracie motívy budú počas tejto sezóny jednoznačne v kurze, takže nohavice, sukňa či šaty so zebrou alebo leopardom by vám nemali chýbať. To isté platí o výrazných farbách, na aké nedá dopustiť ani Soňa.

Iveta Malachovská a Andrea Chabroňová dokazujú, že nude farby rozhodne nie sú nudné. Ak milujete béžovú, hnedú či krémovú, skúste ich doplniť jedným výraznejším kúskom, v ktorom zažiarite. Či už to bude zelené sako, červená kabelka alebo farebné nohavice. Dôležitý je tiež materiál, ktorý by mal byť vzdušný a ľahký.

Viac inšpirácie nájdete v galérii pod článkom.

Reláciu Dámsky klub môžete sledovať každý pracovný deň od 12:25 hod. na Jednotke alebo v našom online archíve. 25 50 75 90

Galéria

Dámsky klub moderátorky a ich outfity Dámsky klub moderátorky a ich outfity Dámsky klub moderátorky a ich outfity Dámsky klub moderátorky a ich outfity Dámsky klub moderátorky a ich outfity Dámsky klub moderátorky a ich outfity

Živé vysielanie ??:??

Televízia