Úvod Novinky Tipy z programu
Skutočné príbehy, strhujúce krimi aj zábavné relácie. Vyberáme z bohatého programu
Skutočné príbehy, strhujúce krimi aj zábavné relácie. Vyberáme z bohatého programu

Skutočné príbehy, strhujúce krimi aj zábavné relácie. Vyberáme z bohatého programu

Na čo sa tento týždeň môžete tešiť v televíznom a rozhlasovom vysielaní?

Pondelkový večer odštartujeme s filmom Cesta do lesa, ktorý je voľným pokračovaním úspešnej komédie Cesta z města. O 22:20 hod. sa môžete zabaviť so seriálom Strážmajster Topinka. Spoločne s Dvojkou sa môžete vydať na pútavú cestu po slovenských vinárskych oblastiach. Cestopisný seriál Krajinou vína po Slovensku ponúkneme o 20:45 hod.

Utorkový večer môžete stráviť v spoločnosti šarmantného Komisára Montalbana, nasledovať budú Prípady 1. oddelenia. Dvojka krátko po ôsmej ponúkne Obdobie staviteľov Notre-Dame, dvojdielny dokument o stavbe chrámu Notre-Dame v Paríži. O 22:00 hod. si môžete vychutnať reprízu úspešného seriálu Kukačky.

Komisár Montalbano

V stredu večer Jednotka ponúkne Vraždy v Heraulte, ďalší film z populárneho francúzskeho cyklu. Nasledovať bude strhujúci krimipríbeh Tajomné hory: Obchodníci so smrťou. Dvojka o 20:10 hod. prinesie dokumentárny film Symbióza v prírode. O 21:55 hod. si vychutnáte ďalšiu časť strhujúceho seriálu Zulejka otvára oči.

Štvrtkový večer vám spríjemní seriál Ordinácia s výhľadom na more, ktorý odvysiela Jednotka o 20:30 hod. O 22:00 hod. si môžete vychutnať ďalšiu časť dramatickej ságy Rebelka z dobrej rodiny. Dvojka odvysiela dokumentárny film o živote a diele Amedea Modiglianiho.

Piatkový večer na Jednotke vám spríjemní zábavná relácia Milujem Slovensko. Od 21:55 hod. môžete sledovať reláciu Cestou necestou. Diváci Dvojky môžu sledovať film Pieseň o sivom holubovi, po ktorom bude nasledovať talkšou Trochu inak.

Martin Nikodým

Jednotka svojim divákom spríjemní sobotný večer poriadnou dávkou romantiky s filmom Láska na Malorke. Na Dvojke si vychutnáte ďalšiu časť seriálu El Presidente, ktorý dramatizuje skutočný príbeh najväčšieho korupčného škandálu FIFA.

V nedeľu večer môžete na Jednotke sledovať tragikomický film Kosenie Jastrabej lúky s Jozefom Kronerom v hlavnej úlohe. Dvojka si vo svojom vysielaní pripomenie 85. výročie narodenia speváckej legendy Karla Gotta, ktorý nás opustil pred piatimi rokmi.

Celý televízny program nájdete na tomto odkaze.

Čo počúvať v rádiu

Rádio Slovensko bude celý týždeň už tradične hostiť zaujímavých ľudí v rámci relácie Hosť Rádia Slovensko, ktorú môžete počúvať vždy od 13:05 hod. Počúvať nezabudnite ani obľúbenú reláciu Pozor, zákruta! Zaujímavé informácie sa dozviete aj vďaka relácii Slovenčina na slovíčko so Sibylou Mislovičovou.

Bohatý program si pre poslucháčov pripravilo aj Rádio Devín. Chýbať nebudú obľúbené relácie Ars litera či Ars musica, ako aj hudobná rubrika plná tipov s názvom Čo dnes počúva. Počúvať nezabudnite ani na Kultúrne správy, jediný spravodajský blok výlučne z oblasti kultúry a umenia.

Každý deň môžete odštartovať počúvaním rubriky Ráno na eFemku či správami, ktoré prináša Rádio Regina.

Kompletný rozhlasový program nájdete TU.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia