Úvod Novinky Tipy z programu
Je tu opäť projekt Rádio Slovensko Slovensku. Pomôžeme tým, ktorí to naozaj potrebujú. Pridajte sa!
Je tu opäť projekt Rádio Slovensko Slovensku. Pomôžeme tým, ktorí to naozaj potrebujú. Pridajte sa!

Je tu opäť projekt Rádio Slovensko Slovensku. Pomôžeme tým, ktorí to naozaj potrebujú. Pridajte sa!

 Je tu štvrtý ročník charitatívneho projektu Rádio Slovensko Slovensku

Moderátorka a redaktorka Rádia Slovensko Marianna Kovácsová sa v pondelok 5. augusta vyberie za príbehmi ľudí, ktorí nevyhnutne potrebujú pomoc iných.

Na rozdiel od minulého ročníka, tentokrát nepocestuje na bicykli. S batohom na pleciach sa vydá od východu na západ Slovenska a pridať sa k nej môžu aj poslucháči Rádia Slovensko.

„Som veľmi rada, že vstupujeme do ďalšieho ročníka projektu Rádio Slovensko Slovensku, pretože pomáhaním iným vytvárame prostredie, kde sa každý môže cítiť podporovaný a cenený,“ povedala Marianna Kovácsová. „Pomoc ľuďom, mňa osobne, učí empatii, trpezlivosti a lepšiemu porozumeniu ťažkých životných situácií. Pomáhanie je nielen morálne a eticky správne, ale vďaka rozhlasovému éteru prináša aj spoločensky pozitívny vplyv,“ dodala.

RSSlovensku_Marianna 2.jpg

Charitatívny projekt vznikol vďaka spolupráci Rádia Slovensko a portálu ludialudom.sk. Počas minulých troch ročníkov sa vyzbierali štedré sumy, ktorými poslucháči podporili vybrané rodiny.

„Tento projekt je skutočným prejavom solidarity a spolupatričnosti našich poslucháčov. Každý rok sme svedkami úžasnej podpory, ktorá pomáha meniť životy k lepšiemu. Veríme, že aj tento rok sa nám podarí vyzbierať významnú sumu na pomoc tým, ktorí to najviac potrebujú,“ uviedol Roman Bomboš, poverený vedením Slovenského rozhlasu.

Pomáhať môžete až do konca roka

Aj tento rok budú predstavené jednotlivé príbehy ľudí, ktorí sú odkázaní na pomoc ostatných. Počúvať ich môžete od 5. do 23. augusta, pravidelne od pondelka do piatka, v relácii Dobré ráno, Slovensko!.

Spolu odznie 16 príbehov, pričom ten prvý ste si mohli vypočuť už 10. júna. Aby nikomu nič neuniklo, všetky príbehy budú dostupné aj na webovej stránke Rádia Slovensko.

Vybrané osudy ľudí môžete podporiť prostredníctvom darcovskej SMS správy v tvare „DMS LUDIALUDOM“ na číslo 877 až do 31. decembra 2024. Cena SMS je 5 €. Novinky z projektu a informácie o tom, ako môžete pomôcť, nájdete na stránke www.radioslovensko.sk, ako aj na facebookovej stránke Rádia Slovensko.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia