Úvod Novinky Tipy z programu
Na čo sa môžete tešiť tento týždeň v TV a rozhlase? Toto sú naše tipy
Na čo sa môžete tešiť tento týždeň v TV a rozhlase? Toto sú naše tipy

Na čo sa môžete tešiť tento týždeň v TV a rozhlase? Toto sú naše tipy

Pripravený je bohatý program.

Pondelkový večer na Jednotke odštartujeme dramatickým filmom Oblak v podkroví, ktorý prináša príbeh otca a dcéry hľadajúcich spôsob žiť. O 22:20 hod. sa môžete zabaviť so seriálom Strážmajster Topinka. Spoločne s Dvojkou sa môžete vydať na pútavú cestu po slovenských vinárskych oblastiach. Cestopisný seriál Krajinou vína po Slovensku ponúkneme o 20:45 hod.

Oblak v podkroví film

Utorkový večer sa už tradične ponesie v znamení napätia. Odštartujeme ho v spoločnosti šarmantného Komisára Montalbana, nasledovať budú Prípady 1. oddelenia. Dvojka svojim divákom ponúkne dokumentárny film Atómová bomba.

V stredu večer Jednotka ponúkne Vraždy v Biote, ďalší film z populárneho francúzskeho cyklu. Nasledovať bude strhujúci triler inšpirovaný skutočnosťou Tieň podozrenia. Spoločne s Dvojkou si vychutnáte Konferenčnú ligu, po ktorej bude nasledovať pokračovanie série Zulejka otvára oči. O 23:35 hod. Dvojka ponúkne ďalšiu časť dokumentárnej série Ostrovy o nezávislej kultúre mimo centier.

Štvrtkový večer vám spríjemní seriál Ordinácia s výhľadom na more, ktorý odvysiela Jednotka o 20:30 hod. O 22:00 hod. si môžete vychutnať ďalšiu časť dramatickej ságy Rebelka z dobrej rodiny. Nasledovať bude obľúbený krimi seriál Julie Lescautová, ktorý sa opäť vrátil na televízne obrazovky. Na Dvojke si môžete vychutnať drámu Stratení v Andách, nasledovať bude ďalšia časť talianskej minisérie Taxikárka.

Stratení v Andách

Piatkový večer na Jednotke vám spríjemní zábavná relácia Milujem Slovensko. Od 21:55 hod. môžete sledovať reláciu Cestou necestou. Spoločne s Dvojkou si vychutnáte baladicky ladený príbeh Demeterovci. Nasledovať bude Trochu inak.

Sobotný večer sa aj tentokrát ponesie v znamení romantiky. Jednotka o 20:30 hod. odvysiela romantický film Láska v Toskánsku, nasledovať bude talkšou Neskoro večer. Dvojka divákom ponúkne film Svet pre Julia o chlapcovi, ktorý postupne začína vnímať rozdiely, nerovnosti a nespravodlivosť sveta dospelých. Nasledovať bude ďalšia časť seriálu El Presidente.

Nedeľný večer vám spríjemní klasický slovenský film ... kone na betóne, ktorý je voľným pokračovaním tragikomického filmu Pásla kone na betóne. Na Dvojke si vychutnáte Deväťdesiatky, najúspešnejší a najsledovanejší kriminálny seriál Českej televízie. Po nich môžete sledovať kriminálny seriál Vyšetrovanie nakrútený podľa skutočného príbehu.

Celý televízny program nájdete na tomto odkaze.

Čo počúvať v rádiu

Rádio Slovensko bude celý týždeň už tradične hostiť zaujímavých ľudí v rámci relácie Hosť Rádia Slovensko, ktorú môžete počúvať vždy od 13:05 hod. Počúvať nezabudnite ani obľúbenú reláciu Pozor, zákruta! Zaujímavé informácie sa dozviete aj vďaka relácii Slovenčina na slovíčko so Sibylou Mislovičovou.

Bohatý program si pre poslucháčov pripravilo aj Rádio Devín. Chýbať nebudú obľúbené relácie Ars litera či Ars musica, ako aj hudobná rubrika plná tipov s názvom Čo dnes počúva. Počúvať nezabudnite ani na Kultúrne správy, jediný spravodajský blok výlučne z oblasti kultúry a umenia.

Každý deň môžete odštartovať počúvaním rubriky Ráno na eFemku či správami, ktoré prináša Rádio Regina.

Kompletný rozhlasový program nájdete TU.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia