Úvod Novinky Zaujímavosti
Správa, ktorá rozhodne poteší fanúšikov seriálu Hniezdo
Správa, ktorá rozhodne poteší fanúšikov seriálu Hniezdo

Správa, ktorá rozhodne poteší fanúšikov seriálu Hniezdo

Ale aj priaznivcov ďalších filmov či seriálov, ktoré sa objavili na obrazovkách RTVS. Vonku je zbierka melódií z mnohých úspešných televíznych projektov.

Spomínate si ešte na úspešný seriál Hniezdo a jeho úvodnú skladbu? Poslednýkrát od skupiny Peter Bič Project a Tomáša Buranovského , ktorý si hovorí BuranoWski , najnovšie nájdete na zbierke s názvom Filmové a seriálové hity RTVS . Cédečko je aktuálne dostupné ako novinka v našom eshope .

Kompilácia obsahuje tiež skladbu Dunaj , ktorú pre film Ostrým nožom s Dávidom Hartlom v hlavnej úlohe, napísala speváčka Jana Kirschner . Nechýba ani Fair Play z rovnomennej snímky, v ktorej si zahrala sympaticka Judit Bárdos . A tiež jedna z najhranejších pesničiek v slovenskom éteri od Kataríny Knechtovej Muoj Bože .

Album Filmové a seriálové hity RTVS obsahuje aj niekoľko moderných vianočných melódií. Oplatí sa spomenúť aspoň Gladiátor a ich Čas vianočný , ktorý kapela nahrala spolu so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu a tiež Detským a dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu . Kompletný zoznam pesničiek nájdete TU .





25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia