Úvod Novinky Zaujímavosti
Spestrite si jeseň novinkami z e-shopu RTVS
Spestrite si jeseň novinkami z e-shopu RTVS

Spestrite si jeseň novinkami z e-shopu RTVS

Potešia sa priaznivci Zázračného ateliéru, Škriatka Breptíka aj Dámskeho klubu či Farmárskej revue.

Na stránke ehop.rtvs.sk si darčekové a spomienkové predmety nájdu všetci priaznivci obľúbených televíznych i rozhlasových programov RTVS.

Pre deti

Zázračný ateliér, Škriatok Breptík, Mimi a Líza, Websterovci - všetky tieto relácie pre najmenších ponúkajú aj pestrofarebné predmety, ktorými si deti môžu pripomenúť svoje obľúbené programy.

Do školy aj na ihrisko s kamarátmi sa hodí pre chlapcov i dievčatá tričko s Breptíkom v červenom i tmavomodrom variante.

Vyučovanie bude o niečo zábavnejšie, ak si decká nájdu svoje farbičky v peračníku zo Zázračného ateliéru. A všetky poklady si môžu doma uložiť do „zázračnoatelierovského" kufríka, z ktorého sa na nich budú usmievať Janka a Tomáš.

K hre ich pozvú kamarátky Mimi a Líza v podobe pexesa aj tričiek či šiltoviek s nádhernými ilustráciami z tohto animovaného seriálu. V ponuke je znova aj pestrofarebná taburentka.

Detský šatník môžete doplniť aj o tričká a šiltovky s rodinkou Websterovcov.

Pre dámy

Kúsok svojho vlastného dámskeho klubu si môžete vytvoriť ja vy u seba doma s novinkou v podobe sady 4 podložiek - na výber máte Svet moderátoriek aj samotný Dámsky klub.

Dámsky klub.jpg

Novinkami v e-shope sú aj tričkové šaty a tričká s potlačou obľúbeného denného magazínu o ženách pre ženy. Zalistujte v online katalógu a nájdete aj hrnčeky, taburetky či mikiny venované všetkým dámam.

Pre záhradkárov i farmárov

Či zveľaďujete svoju záhradku, alebo sa staráte o veľké pole, magazín Farmárska revue myslí aj na vás v podobe praktických noviniek v eshope.

Sada náradia - Farmárska revue.jpg

Praktická súprava drobného náradia pre starostlivosť o záhradku poteší nielen fanúšikov obľúbenej relácie Farmárska revue, ale každého záhradkára, ktorý potrebuje presádzať kvety, kypriť pôdu v kvetináčoch alebo zastrihávať kvety a bylinky.

Pri zbere úrody či návšteve trhoviska oceníte aj skladací nákupný košík s logom Farmárskej revue. A čo by ste povedali na svietiace unisex tričko venované populárnemu magazínu?

Pre všetkých

RTVS tento rok oslavuje! A hneď dvakrát - 95. výročie rozhlasového vysielania a 65. výročie televízneho vysielania.

Pripomeňte si tieto významné udalosti vďaka exkluzívnej limitovanej edícii tričiek s originálnym vizuálom vytvoreným k výročiu 95. výročia rozhlasového a 65. výročia televízneho vysielania.

Viac produktov nájdete v e-shope RTVS.

25 50 75 90

Galéria

Zázračný ateliér.jpg Výročie RTVS.jpg Škriatok Breptík.jpg Mimi a líza.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia