Úvod Novinky Zaujímavosti
Knižný bestseller zachraňuje už aj u nás ľudské životy
Knižný bestseller zachraňuje už aj u nás ľudské životy

Knižný bestseller zachraňuje už aj u nás ľudské životy

Ako môžeme žiť dlhšie a lepšie vďaka využívaniu výsledkov vedy?

Biochemik Graham Lawton sa stal novinárom. Ako vedec lepšie rozumie výsledkom rôznych výskumov. Zároveň ako novinár ich vie správne vysvetliť.

Kniha, ktorá vám možno zachráni život.jpg

Symbióza týchto dvoch povolaní umožnila autorovi napísať text, ktorého čítanie zachraňuje ľudské životy. Pravda len vtedy, ak sa odporúčaniami knihy aj riadite.

Kniha, ktorá vám možno zachráni život - pod týmto názvom ponúka Graham Lawton pútavé čítanie s podtitulom: Ako dlhšie a lepšie žiť vďaka vede.

Zábava pri čítaní

Nečudo, že nielen na pultoch slovenských kníhkupectiev sa kniha krátko od vydania  stala bestselerom. Graham Lawton nepíše odborným štýlom. Naopak, ako sám hovorí, pri písaní sa zabáva.

Zdravý životný štýl je dnes v kurze. Skutočne nám však zdravotne pomáha konzumovanie množstiev výživových doplnkov či vitamínov? Graham Lawton búra mnohé mýty a vysvetľuje, prečo často funguje skôr placebo, než skutočný prípravok.

Knižné tipy prináša do Rána na eFeMku prekladateľka a knižná publicistka Aňa Ostrihomová. A niektorý z jej knižných tipov môžete aj vyhrať: vždy v utorok po 9:30 h.

Foto: TASR a RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia