Úvod Novinky Zaujímavosti
Charitatívny projekt Rádio Slovensko Slovensku má svoje zimné pokračovanie
Charitatívny projekt Rádio Slovensko Slovensku má svoje zimné pokračovanie

Charitatívny projekt Rádio Slovensko Slovensku má svoje zimné pokračovanie

Rádio Slovensko znova štartuje spoluprácu s portálom ludialudom.sk v rámci projektu Rádio Slovensko Slovensku.

Projekt slúži na pomoc ľuďom s ťažkými životnými príbehmi, ktoré zasiahli mnohých poslucháčov. Svoju podporu a súcit vyjadrili finančnými príspevkami, ktoré počas leta dosiahli takmer 45 000 eur. Ide o skutočne štedrú sumu, ktorá ukazuje, že ľudskosť a solidarita pretrváva napriek každodenným problémom každého z nás.

Redaktorka a moderátorka Rádia Slovensko Marianna Kovácsová počas augusta cestovala na bicykli rôznymi slovenskými zákutiami. Na svojej ceste priblížila 15 príbehov ľudí, ktorí sú súčasťou tohto charitatívneho projektu.

Radio Slovensko Slovensku (2).jpg

Projekt Rádio Slovensko Slovensku v spolupráci s neziskovou organizáciou Ľudia ľuďom má svoje zimné pokračovanie.

„December je mesiacom dávania i zdieľania. V Rádiu Slovensko sme sa rozhodli využiť túto príležitosť, aby sme prispeli k lepšiemu životu ľudí, ktorých príbehy sme prezentovali počas leta a teraz sa k nim vo vysielaní opäť vrátime. Vieme, že našu pomoc stále potrebujú a veľakrát nemajú inú príležitosť," povedal Milan Urbaník, manažér marketingu programových služieb Slovenského rozhlasu.

Zapojte sa do konca roka

Suma, ktorú sa podarilo vyzbierať má stále šancu porásť. Tohtoročná charitatívna zbierka pokračuje a do 31.12.2023 sa môžete zapojiť. Finančnú podporu je možné uhradiť priamo na účet konkrétneho príbehu na webovej stránke Rádia Slovensko alebo formou zaslania SMS správy v tvare „DMS LUDIALUDOM“ na číslo 877. Cena SMS je 5 €.

„Tešíme sa na každý príspevok, ktorým spoločne zmeníme životy k lepšiemu. Spojme sily a ukážme, že v období sviatkov vieme byť viac, než len poslucháčmi. Buďme tými, ktorí prinášajú zmenu," dodáva Marianna Kovácsová

Rádio Slovensko sa tomuto projektu povenuje vo svojom vysielaní Dobré ráno, Slovensko! a v Predpoludnie s Rádiom Slovensko v rubrike Príbeh na týždeň.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia