Úvod Novinky Zaujímavosti
Emmy 2024: Toto sú najlepšie outfity z červeného koberca (FOTO)
Emmy 2024: Toto sú najlepšie outfity z červeného koberca (FOTO)

Emmy 2024: Toto sú najlepšie outfity z červeného koberca (FOTO)

Ktorý outfit sa vám páči najviac?

Pred pár dňami sa uskutočnilo slávnostné udeľovanie prestížnych televíznych cien Emmy. Okrem víťazných filmových počinov sme mohli sledovať aj prehliadku honosných outfitov.

Červený koberec zaplavili luxusné šaty v rôznych štýloch a farbách. Tento rok prevládali jemné odtiene krémovej či ružovej, niektoré dámy však zažiarili aj vo výrazných farebných šatách.

Toto je len niekoľko z tých najlepších outfitov, viac nájdete v našej galérii pod článkom.

Jenna Ortega

Má len 21 rokov, no už teraz má na konte viacero úspešných filmov aj seriálov. Azda najznámejším sa stal seriál s názvom Wednesday. Mladá herečka na udeľovanie cien Emmy dorazila v sprievode svojej mamy.

Na sebe mala nádherné šaty z dielne Dior, ktoré doplnila jemnými lodičkami a jemným náhrdelníkom. Jenna Ortega stavila na prirodzený nude make-up, ktorý zvýraznil jej prirodzené črty.

Jenna Ortega

Quinta Brunson

Americká spisovateľka a herečka mala počas slávnostného večera dôvod na radosť. Podarilo sa jej uspieť v kategórii Najlepšia herečka v hlavnej úlohe v komediálnom seriáli Abbott Elementary (Základná škola Willarda Abbotta).

Na svoj veľký večer zvolila výrazné ružové šaty z dielne Dior. K nim doladila nude lodičky a jednoduché šperky. Outfit doplnila prirodzeným líčením a jemnými vlnami vo vlasoch.

Quinta Brunson

Ali Wong

Aj americká herečka a komička Ali Wong si večer prevzala svoju zlatú sošku. Získala ju za účinkovanie v seriáli Beef.

Na červenom koberci zažiarila v žiarivých šatách Louis Vuitton, ktoré doplnila kabelkou rovnomennej značky. Nešetrila ani doplnkami – na sebe mala luxusné šperky z dielne švajčiarskeho výrobcu šperkov.

ali wong.png

Jennifer Coolidge

Sympatická herečka získala cenu za rolu v dramatickom seriáli The White Lotus, čo je šesťdielná satirická miniséria HBO.

Vo výrazných dlhých šatách s ozdobou v oblasti dekoltu a naberanými rukávmi bol herečka neprehliadnuteľná. K šatám zvolila dymové líčenie, nude pery a objemný účes.

Jennifer Coolidge.png

Katherine Heigl

Usmievavá herečka predviedla na červenom koberci odzbrojujúce červené šaty z dielne Reem Acra. Róbu, ktorá je sama o sebe šperkom, doplnila diamantovým náhrdelníkom a luxusnými lodičkami Louboutin.

Herečka sa na udeľovanie cien Emmy vyzbrojila nielen očarujúcim outfitom, ale aj sympatickým manželom.

Katherine Heigel


25 50 75 90

Galéria

Samantha Hanratty.png Vivien Lyra Blair.png Claire Danes.png Alfie Fuller.png Jessica Chastain.png Beatrice Grannò.png Ariana DeBose.png Annaleigh Ashford.png
FOTO: Instagram

Živé vysielanie ??:??

Televízia