Petrina zeleninová panvička
Popis
Ingrediencie
Francúzske maslové "biscuit"
- 225 g hladkej múky
- 110 g masla
- 110 g práškového cukru
- 1 vajce
- štipka soli
- Vanilka
Postup
- Hladkú múku a cukor preosejeme. Pridáme soľ, vanilku a malé kocky masla
- Miešame kým to nebude piesok, ako hovoria Francúzi
- Potom pridáme vajíčko
- Pečieme podľa hrúbky na 200 °C do zlatista
Francúzske maslové "biscuit"
- 225 g hladkej múky
- 110 g masla
- 110 g práškového cukru
- 1 vajce
- štipka soli
- Vanilka
- Hladkú múku a cukor preosejeme. Pridáme soľ, vanilku a malé kocky masla
- Miešame kým to nebude piesok, ako hovoria Francúzi
- Potom pridáme vajíčko
- Pečieme podľa hrúbky na 200 °C do zlatista