Logo Pečie celé Slovensko
Obrázok receptu - Petrina zeleninová panvička

Petrina zeleninová panvička

Popis

Ingrediencie

Francúzske maslové "biscuit"
  • 225 g hladkej múky
  • 110 g masla
  • 110 g práškového cukru
  • 1 vajce
  • štipka soli
  • Vanilka

Postup

  1. Hladkú múku a cukor preosejeme. Pridáme soľ, vanilku a malé kocky masla
  2. Miešame kým to nebude piesok, ako hovoria Francúzi
  3. Potom pridáme vajíčko
  4. Pečieme podľa hrúbky na 200 °C do zlatista
Francúzske maslové "biscuit"
  • 225 g hladkej múky
  • 110 g masla
  • 110 g práškového cukru
  • 1 vajce
  • štipka soli
  • Vanilka
  1. Hladkú múku a cukor preosejeme. Pridáme soľ, vanilku a malé kocky masla
  2. Miešame kým to nebude piesok, ako hovoria Francúzi
  3. Potom pridáme vajíčko
  4. Pečieme podľa hrúbky na 200 °C do zlatista