Rúru predhrejeme na 180 °C. Na korpus vyšľaháme vajcia s cukrom a štipkou soli do penista. Múku, kakao a kypriaci prášok preosejeme a na trikrát primiešame do vaječnej zmesi. Cesto rozdelíme do dvoch tortových foriem (20 cm) vystlaných papierom na pečenie. Pečieme cca 45 minút. Po vychladnutí korpusy rozrežeme na dve časti a zrežeme vrchný plát, aby bol korpus rovný.
Škoricový pudingovo maslový krém: v studenom mlieku rozmiešame žĺtky, kukuričný škrob, cukor a mletú vanilku. Uvaríme puding. Do horúceho pudingu pridáme rum. Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom a škoricou a túto zmes postupne zašľaháme do pudingu.
Čučoriedkový pudingový krém: uvaríme čučoriedky s vodou, cukrom a kukuričným škrobom. Pridáme citrónovú šťavu a necháme vychladnúť.
Pekanové karamelizované orechy: vodu s cukrom privedieme k varu, pridáme vanilkovú pastu a škoricu. Vsypeme orechy a miešame, kým sa voda neodparí. Orechy vysypeme na plech vyložený papierom na pečenie a necháme vychladnúť.
Ganache: zahrejeme smotanu, cukor a farbivo. Touto zmesou zalejeme nalámanú čokoládu a necháme odstáť 5-10 minút. Vymiešame do hladka a vmiešame maslo.
Rúru predhrejeme na 180 °C. Na korpus vyšľaháme vajcia s cukrom a štipkou soli do penista. Múku, kakao a kypriaci prášok preosejeme a na trikrát primiešame do vaječnej zmesi. Cesto rozdelíme do dvoch tortových foriem (20 cm) vystlaných papierom na pečenie. Pečieme cca 45 minút. Po vychladnutí korpusy rozrežeme na dve časti a zrežeme vrchný plát, aby bol korpus rovný.
Škoricový pudingovo maslový krém: v studenom mlieku rozmiešame žĺtky, kukuričný škrob, cukor a mletú vanilku. Uvaríme puding. Do horúceho pudingu pridáme rum. Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom a škoricou a túto zmes postupne zašľaháme do pudingu.
Čučoriedkový pudingový krém: uvaríme čučoriedky s vodou, cukrom a kukuričným škrobom. Pridáme citrónovú šťavu a necháme vychladnúť.
Pekanové karamelizované orechy: vodu s cukrom privedieme k varu, pridáme vanilkovú pastu a škoricu. Vsypeme orechy a miešame, kým sa voda neodparí. Orechy vysypeme na plech vyložený papierom na pečenie a necháme vychladnúť.
Ganache: zahrejeme smotanu, cukor a farbivo. Touto zmesou zalejeme nalámanú čokoládu a necháme odstáť 5-10 minút. Vymiešame do hladka a vmiešame maslo.