Otec Michaela Douglasa oslávi 103. narodeniny: Toto o ňom prezradil herec

Otec Michaela Douglasa oslávi 103. narodeniny: Toto o ňom prezradil herec

Legendárny Michael Douglas v perfektom trileri zo začiatku 90. rokov v stredu večer na Jednotke. Pozrite si film Voľný pád, v ktorom sa budú musieť vodiči popasovať s obrovskou horúčavou v dopravnej zápche uprostred Los Angeles.

Nervozita stúpa tak veľmi, že sa jeden z vodičov rozhodne vystúpiť a odkráčať z dopravného šialenstva po vlastných. Z cesty domov na vlastnú päsť neexistuje návrat späť... Bude musieť zachrániť nielen svoj, ale aj životy ďalších...

Voľný pád v stredu večer o 20:30 na Jednotke

Známy hollywoodsky herec Michael Douglas (75), ktorý pred niekoľkými týždňami spolu s manželkou Catherine Zeta-Jones navštívil Slovensko, porozprával moderátorovi Jimmymu Fallonovi o tom, ako sa má jeho otec.

Rovnako známy Kirk Douglas, ktorý v decembri tohto roka oslávi krásne 103. narodeniny, je podľa slov syna naďalej v dobre forme. Pohyb mu síce robí problém, mentálne je však na tom výborne. Aj preto sa Michael a Catherine rozhodli, že mu kúpia tablet, aby s ním mohli pravidelne telefonovať.

Hollywoodska star na dôchodku vraj sem-tam nerozlišuje časové posuny. „Niekedy volá v nevhodnom čase," prezradil Douglas mladší v rozhovore s Fallonom. „Keď mu telefonujem, pýtam sa ho, ako sa má. Vraj dobre a hneď sa ma opýta, kde mám manželku. Keď mu ju ukážem, oslovuje ju zlatko," zasmial sa známy filmový hrdina na otcovej schopnosti stále flirtovať.

Živé vysielanie ??:??

Televízia