Akčné scény a napätie mám rada, priznáva Soňa Norisová

Akčné scény a napätie mám rada, priznáva Soňa Norisová

Soňa Norisová, ktorú poznáte aj ako Kristínu Važanovú zo seriálu Hniezdo, hosťovala v Dobrom ráne s Petrou Bernasovskou. Bol to taký babinec, počas ktorého sa stihla známa moderátorka opýtať hneď niekoľko zvedavých otázok a reč bola aj o dramatickom seriáli z produkcie RTVS v réžii Braňa Mišíka.

Soňa Norisová

Norisová znova zopakovala slová, ktoré už odzneli v niekoľkých predošlých rozhovoroch. Prácu na Hniezde si nevie vynachváliť, a to aj napriek tomu, že nakrúcanie seriálu bolo psychicky mimoriadne náročné. Priznala, že domov prichádzala unavená a nad scenárom veľa premýšľala. Tešili ju pozitívne reakcie známych, ktoré prichádzali po takmer každej odvysielanej epizóde.

Rozhovor so Soňou Norisovou dostupný aj ako podcast

Sympatická brunetka sa rozrozprávala aj o nakrúcaní seriálov v susednej Českej republike. Otvorene priznala, že nakrúcanie akčných scén si vždy dokáže poriadne užiť. „Niežeby som bola nejaká masochistka, ale mne neprekáža ani to, že sa doudieram. Produkcia ma potom musí upozorňovať, kedy už stačí a musí za mňa zaskočiť dablérka."

Kým dostala do úst typický český akcent, chvíľu jej to trvalo. K češtine má však veľmi blízko, pretože korene má na Záhorí. Okrem nakrúcania filmov a seriálov sa Soňa Norisová venuje aj spevu. Už niekoľko rokov účinkuje po boku svojich kolegov zo skupiny Fragile.

Vypočujte si, čo ju v pracovnej oblasti baví najviac, ale aj to, ako trávi čas v súčasnej, nie najľahšej dobe koronavírusu. Dobré ráno s Petrou Bernasovskou a jej hosťami nájdete aj ako podcast na našom webe a tiež v ďalších streamovacích službách. Apple Podcasts, Spotify a Google Podcasts.

Živé vysielanie ??:??

Televízia