Slovensko chutí
Sobota 5.11.2016
Vhodné pre všetkých
HD
Európska tvorba
V druhej sérii cyklickej relácie „SLOVENSKO CHUTÍ“ budú divákov pri objavovaní tradičných jedál, z rôznych regiónov Slovenska, sprevádzať dvaja sympatickí na slovo vzatí odborníci Lucia a Tomáš, ktorí nám taktiež ponúknu zaujímavé možnosti ich úpravy do modernej a častokrát zdravšej podoby.
V druhej sérii cyklickej relácie Slovensko chutí budú divákov pri objavovaní tradičných jedál, z rôznych regiónov Slovenska, sprevádzať dvaja sympatickí naslovovzatí odborníci Lucia a Tomáš, ktorí nám taktiež ponúknu zaujímavé možnosti ich úpravy do modernej a často zdravšej podoby. V tomto dieli Tomáš s Luciou zavítajú do Humenného, kde im pani učiteľky Andrea Cáriková a Iveta Bicáková predstavia typický rómsky recept halušky s restovanou kuracou pečeňou. Ony samé ho získali od rodičov detí, ktoré chodia k nim do školy - a pre jednoduchosť a chutnosť naň nedajú dopustiť.