Maškrtníček

Detský program Európska tvorba
Nany a Krištof neprezradia deťom len čosi o vynálezcoch balóna - bratoch Montgolfierovcoch, ale im umožnia aj aký je pocit z lietania.
Nany a Krištof neprezradia deťom len čosi o vynálezcoch balóna - bratoch Montgolfierovcoch, ale im umožnia aj aký je pocit z lietania. Predchádzať tomu bude strach Nany, ktorá sa bála, že prievanom spôsobila, že deťom uleteli balóniky napustené héliom. Ako to bolo v skutočnosti, pomôže ozrejmiť aj Almar, ktorý prešiel svojou inováciou a jeho múdre myšlienky opäť raz pomôžu rozlúsknuť zdanlivo neriešiteľné. A k tomu namiešajú Nany a Krištof kokteil dobrých nápadov a maškŕt. , Nany a Krištof neprezradia deťom len čosi o vynálezcoch balóna - bratoch Montgolfierovcoch, ale im umožnia aj aký je pocit z lietania. Predchádzať tomu bude strach Nany, ktorá sa bála, že prievanom spôsobila, že deťom uleteli balóniky napustené héliom. Ako to bolo v skutočnosti, pomôže ozrejmiť aj Almar, ktorý prešiel svojou inováciou a jeho múdre myšlienky opäť raz pomôžu rozlúsknuť zdanlivo neriešiteľné. A k tomu namiešajú Nany a Krištof kokteil dobrých nápadov a maškŕt.
Nany a Krištof sa pustili nielen do jarného upratovania, ale aj do skrášľovania terasy, Inšpirovalo ich slniečko, jar plná vôni a rozkvitnutých kvetov, ale aj záhradný trpaslík, ktorý sa im vplietol do rozprávky. V listárni Nany a Krištof ukážu všetkým pri obrazovkách tie najkrajšie z najkrajších výtvorov a Almar, ako inak, bude radiť obom, ako si poradiť aj s jeho skrášlením.