GYMPEL.TV

Nevhodné do 12 rokov Skryté titulky Európska tvorba
Seriál o mladých nielen pre mladých - sú pár krokov od dospelosti a ona im čoraz otvorenejšie ukazuje svoju láskavú, odpudzujúcu i lákavú tvár.
Alica sa ocitla na stanici preto, že odprevádzala mamu do Prahy, ale Hana, tá tam už normálne žije. A zdá sa, že Hanina mama na tom nie je o nič lepšie... Ako je na tom Rínovská, zistila Alica - a riadne ju to vzalo. Miki si zarobil na nový skejt a tak sa má trochu lepšie a lepšie sa bude mať aj Sovová, keď dostane strojček na srdce. Výborne by na tom bol aj hokejista Džordži - strelil víťazný gól a tak sa 3.B rozhodla osláviť to v čajovni, keby... Keby sa tam neobjavili seneckí súperi a keby Dano s Karim neboli na tom rovnako nanič - neopätovaná láska vie spôsobiť rôzne veci... , Alica sa ocitla na stanici preto, že odprevádzala mamu do Prahy, ale Hana, tá tam už normálne žije. A zdá sa, že Hanina mama na tom nie je o nič lepšie... Ako je na tom Rínovská, zistila Alica - a riadne ju to vzalo. Miki si zarobil na nový skejt a tak sa má trochu lepšie a lepšie sa bude mať aj Sovová, keď dostane strojček na srdce. Výborne by na tom bol aj hokejista Džordži - strelil víťazný gól a tak sa 3.B rozhodla osláviť to v čajovni, keby... Keby sa tam neobjavili seneckí súperi a keby Dano s Karim neboli na tom rovnako nanič - neopätovaná láska vie spôsobiť rôzne veci...
Seriál o mladých nielen pre mladých - sú pár krokov od dospelosti a ona im čoraz otvorenejšie ukazuje svoju láskavú, odpudzujúcu i lákavú tvár.