GYMPEL.TV

Nevhodné do 12 rokov Skryté titulky Európska tvorba
Seriál o mladých nielen pre mladých - sú pár krokov od dospelosti a ona im čoraz otvorenejšie ukazuje svoju láskavú, odpudzujúcu i lákavú tvár.
Bitka v čajovni bola pre Meseršmitku dôvodom na exemplárne potrestanie, ale našťastie v profesorskom zbore sú aj iní... Úplne iní - z VÚC - prišli na gympel robiť kontrolu.Kto ich asi poslal?... Iní v šatni kradli a iní by si to, nebyť Mikiho, odskákali - teda iná: nevinná Hana. Aj bratislavské ulice sú iné, ako čakala Hanina mama, len reakcia riaditeľa na to, že aj Hana sa ocitla na ulici, je presne taká, aká má byť. A my, 3.B, sme sa mali dozvedieť z výsledkov psychologickýxh testov, či sme takí, akými by sme chceli byť. No...trochu nás to možno sklamalo, ale nadchlo nás, že niekde medzi nami drieme génius s IQ 158. , Bitka v čajovni bola pre Meseršmitku dôvodom na exemplárne potrestanie, ale našťastie v profesorskom zbore sú aj iní... Úplne iní - z VÚC - prišli na gympel robiť kontrolu.Kto ich asi poslal?... Iní v šatni kradli a iní by si to, nebyť Mikiho, odskákali - teda iná: nevinná Hana. Aj bratislavské ulice sú iné, ako čakala Hanina mama, len reakcia riaditeľa na to, že aj Hana sa ocitla na ulici, je presne taká, aká má byť. A my, 3.B, sme sa mali dozvedieť z výsledkov psychologickýxh testov, či sme takí, akými by sme chceli byť. No...trochu nás to možno sklamalo, ale nadchlo nás, že niekde medzi nami drieme génius s IQ 158.
Seriál o mladých nielen pre mladých - sú pár krokov od dospelosti a ona im čoraz otvorenejšie ukazuje svoju láskavú, odpudzujúcu i lákavú tvár.