Úvod Novinky EURO 2020
Milan Škriniar: Keď postúpime zo skupiny, môžeme myslieť na vyššie ciele
Milan Škriniar: Keď postúpime zo skupiny, môžeme myslieť na vyššie ciele

Milan Škriniar: Keď postúpime zo skupiny, môžeme myslieť na vyššie ciele

Hoci Slovensko na ME vo futbale nebudí taký rešpekt ako ostatné tímy, mužstvo túži prekvapiť.

Naši reprezentanti sa dostali po úspešnej baráži do náročnej skupiny E, kde ich postupne čakajú zápasy s Poľskom, Švédskom a Španielskom.

Na nič iné ako postup však nemyslia, čo potvrdil aj jeden z našich hviezdnych hráčov Milan Škriniar.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Keby sa nám to podarilo, bola by to veľká vec. Veríme si na to. Keď sa nám to podarí, budeme myslieť aj na vyššie ciele."

„Prvotný cieľ je ale postup zo skupiny a pôjdeme si za tým a bojovať v každom zápase," povedal pre Góly-body-sekundy stredopoliar Interu Miláno.

Milan Škriniar chce byť oporou

Sebavedomé slová Futbalistu roka 2020 vyjadrujú aj jeho nedávne úspechy na klubovej scéne, keď s Interom Miláno získal v uplynulej sezóne titul.

Aj preto chce byť 26-ročný rodák zo Žiaru nad Hronom jedným z lídrov na tohtoročnom šampionáte. O niečom podobnom sa mu však pred štyrmi rokmi mohlo len snívať.

„Na EURO 2016 som išiel ako úplný nováčik v A mužstve Slovenska. Za tie roky som prešiel nejakú cestu, na ktorej som sa vyvíjal ako človek i futbalista," pokračuje odchovanec Žiliny.

„Takže pozícia teraz je iná. Je tu väčšia zodpovednosť a aj mužstvo bude odo mňa očakávať viac," dodal na záver stopér Interu Miláno.

Svoje slová bude chcieť Milan Škriniar potvrdiť už v najbližšom stretnutí proti Poľsku, ktoré čaká Slovensko 14. júna od 18:00 hod. v Petrohrade.

Priamy prenos zo zápasu uvidia diváci RTVS v pondelok na Jednotke, webe futbal.rtvs.sk ako aj vo vysielaní Rádia Slovensko.

FOTO: TASR

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia