Úvod Novinky Filmy a seriály
Ruffalo získal rolu v Prekliatom ostrove veľmi netradične
Ruffalo získal rolu v Prekliatom ostrove veľmi netradične

Ruffalo získal rolu v Prekliatom ostrove veľmi netradične

Mysteriózny triler z roku 2010 odvysielame v piatok 26. júna o 22:40 na Jednotke.

Prekliaty ostrov z dielne Martina Scorseseho, do ktorého povolal Leonarda DiCapria, ako jediný nezískal nomináciu na Oscara. Dlho si držal prvenstvo, čo sa zárobkov týka. Celosvetovo si pripísal na účet viac ako 293 miliónov dolárov.

Potom sa na striebornom plátne objavil Vlk z Wall Street, ktorý ho predbehol... Toto ste o Scorseseho veľdiele zrejme netušili.

Prekliaty ostrov, film

  1. Mark Ruffalo si zahral vo filme iba vďaka tomu, že režisérovi napísal list, v ktorom priznal, že je jeho obrovským fanúšikom a sníva o spolupráci. Príbeh, ako z amerického filmu, čo poviete?

  2. Vlk z Wall Street mal vzniknúť skôr ako Prekliaty ostrov. Údajne zlyhali financie, preto musel Vlk ešte nejaký ten čas počkať v zásuvke.

  3. Pôvodne si vo filme mal Zahrať Robert Downey Jr. a Josh Brolin. Spolu s Markom Ruffalom vtedy začali spolupracovať so spoločnosťou Marvel.

  4. Film preslávil značku pera, ktoré vo filme používa postava Leonarda DiCapria. V roku, keď mal film premiéru, sa z neho predalo viac ako tri a pol milióna kusov, hoci spoločnosť fungovala na trhu viac-menej úspešne už od 50. rokov.

  5. Kniha (autor: Dennis Lehane, pozn. red.) a film Prekliaty ostrov nie sú úplne identické. Líšia sa najmä v záverečnej scéne.
25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia