Úvod Novinky Filmy a seriály
Nežná láska aj krutý boj o trón. Sledujte stredajšie Dynastie
Nežná láska aj krutý boj o trón. Sledujte stredajšie Dynastie

Nežná láska aj krutý boj o trón. Sledujte stredajšie Dynastie

Už v stredu 2. septembra sa diváci RTVS môžu tešiť na strhujúci seriál Dynastie o neľútostnom a častokrát srdcervúcom boji zvierat.

V prvej epizóde sa vydáme po stopách šimpanza Davida, ktorý je vo svojej skupine alfa samcom a snaží sa udržať si svoju pozíciu napriek tomu, že jeho opičí protivníci sa ho snažia zvrhnúť z trónu.

Dynastie šimpanz

Podarí sa Davidovi, ktorý nemá nijakých spojencov, zostať aj naďalej alfa samcom v spoločenstve šimpanzov alebo bude musieť zaplatiť životom?

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Svet šimpanzov, to nie sú len boje o vedúcu pozíciu, ale aj opičia láska.

Chaos, brutálne a neľútostné boje o trón, krutá politika vo svete senegalských šimpanzov, aj nadchádzajúce obdobie sucha. Tým všetkým divákov ohúri prvý diel napínavého dokumentárneho seriálu z britsko-americkej produkcie Dynastie, ktorý môžete sledovať v stredu na Dvojke o 20.10.


Štvorročná práca špičkového tímu

Na výrobe Dynastií sa podieľal aj uznávaný a oceňovaný dokumentarista David Attenborough. V priebehu štyroch rokov získavali tvorcovia na celom svete zábery zvierat, ich rodín a ich spôsobu života.

Dynastie šimpanz

Úžasne nakrútená séria skúma zložité vzťahy piatich z našich najviac obdivovaných a zároveň ohrozených zvieracích druhov.

Foto: BBC

25 50 75 90

Galéria

Dynastie šimpanz Dynastie šimpanz Dynastie šimpanz Dynastie šimpanz

Živé vysielanie ??:??

Televízia