Úvod Novinky Filmy a seriály
Zuzana Kronerová si v úprimnom rozhovore zaspomínala na detstvo
Zuzana Kronerová si v úprimnom rozhovore zaspomínala na detstvo

Zuzana Kronerová si v úprimnom rozhovore zaspomínala na detstvo

Obľúbenú slovenskú umelkyňu môžete najnovšie vidieť v seriáli Mami, kúp mi psa.

Nový rodinný seriál Mami, kúp mi psa, ktorý vznikol v koprodukcii s RTVS, má premiéru za sebou. Druhú epizódu si máte možnosť pozrieť najbližšiu sobotu o 10:15 hod. na Jednotke. Nielen o nakrúcaní seriálu sme sa rozprávali so Zuzanou Kronerovou, ktorá stvárnila postavu majiteľky útulku pre psov.

Mami, kúp mi psa

„Nakrúcanie bolo veľmi radostné. Zapáčili sa mi scenáre, malo to svieže dialógy a aj moja postava bola veľmi zaujímavá a aj tým, že veľmi rada účinkujem v programoch pre deti, táto práca ma mimoriadne tešila," povedala nám obľúbená slovenská umelkyňa.

Pochválila režiséra, hereckého kolegu aj deti

Herečka si počas rozhovoru mimoriadne pochvaľovala spoluprácu s režisérom Bohdanom Slámom. Za vydarenú považuje aj spoluprácu s hereckým kolegom Ivanom Romančíkom, s ktorým si v minulosti už zopárkrát zahrala.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Mali sme tiež veľké šťastie na detských hercov... Deti boli senzačné, hlavný predstaviteľ bol vynikajúci," povedala otvorene o Benjamínovi Lackovi, ktorý si v seriáli zahral postavu Ondra, chlapca, ktorý prichádza z mestského prostredia na dedinu a spoznáva jej čaro.

Pani Kronerová nevynechala ani niekoľko spomienok na detstvo. Ako prezradila, ešte ako malá túžila po štvornohom miláčikovi, no rodičia jej ho nedovolili mať. „Tým, že boli herci a často cestovali na divadelné zájazdy, nepovažovali to za príliš praktické." Chvíľu však mala možnosť sa starať o psíka, ktorý účinkoval v oscarovom filme Obchod na korze.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia