Úvod Novinky Filmy a seriály
Jej život sa otriasa v základoch. Začína sa Štvanica
Jej život sa otriasa v základoch. Začína sa Štvanica

Jej život sa otriasa v základoch. Začína sa Štvanica

Podarí sa jej ujsť pred vlastnou minulosťou a zachrániť život malého chlapca?

To, čo sa v priebehu sekundy odohrá v živote mladej ženy, si zrejme nikto z nás nedokáže predstaviť.
Osamelá Sarah (Jenifer Bartoli) žije celkom obyčajným a monotónnym životom. Všetko sa však zmení, keď jedného dňa otvorí kufor svojho auta.

Tam sa totiž ukrýva iba jedenásťročný Leo (Félix Bossuet), ktorý práve zažil najhoršie chvíle svojho života. Pri prestrelke, ktorej bol svedkom, zahynul jeho otec.

O tom však malý chlapec nemá ani tušenia. Keď Sarah zistí, čo sa okolo nej deje, rozhodne sa konať. Toto náhodné stretnutie im obom zmení život. Začína sa Štvanica.

Podarí sa im prežiť?

Sarah musí čeliť svojej minulosti, ktorá ju nemilosrdne prenasleduje. Leo sa musí okamžite ukryť pred chladnokrvnými zabijakmi, ktorí majú jediný cieľ – jeho život. Pre oboch sa začína neľútostná štvanica s nejasným koncom.

Sarah však neváha a rozhodne sa zachrániť nielen svoj život, ale aj život malého chlapca. Spoločne sa vydajú na strastiplnú cestu plnú nebezpečenstva a nástrah. Tá sa zmení na boj o život. Oni sú však rozhodnutí vyhrať.

Podarí sa im to? To sa dozviete už v utorok o 20:30 na Jednotke. Nenechajte si ujsť premiéru francúzskej drámy, ktorá vás udrží v napätí do poslednej sekundy.

FOTO: Instagram / Félix Bossuet

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia