Úvod Novinky Filmy a seriály
Mala pred sebou celý život, no prišla o všetko. Sledujte film Nedá sa ujsť
Mala pred sebou celý život, no prišla o všetko. Sledujte film Nedá sa ujsť

Mala pred sebou celý život, no prišla o všetko. Sledujte film Nedá sa ujsť

Život mladej ženy navždy zmení tragická autonehoda. Dokáže prijať svoj osud a žiť aj napriek obrovskej strate?

Elodie, hlavná hrdinka filmu Nedá sa ujsť, má 21 rokov a celý život pred sebou. Spolu s rodičmi a mladším bratom žije v malej dedinke neďaleko Zürichu. Úspešne doštudovala a dokonca sa jej podarilo nájsť si vysnívanú prácu. Je plná ambícií, radosti a životného elánu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ako mnoho mladých ľudí, aj Elodie sa rozhodne splniť si pred vstupom do dospelosti svoj životný sen. Pred tým, než sa jej začne skutočný „dospelácky“ život, vydá sa mladé dievča na vytúžený štvortýždňový výlet do Škótska.

Na dne objaví novú nádej

Počas cesty na letisko však kruto zasiahne rana osudu a Elodie skončí na nemocničnom lôžku. Keď sa preberie, s hrôzou zisťuje, že sa stala obeťou autonehody. Čo je však ešte horšie, mladé dievča zostáva od pása nadol ochrnuté.

Pripútaná na lôžko padá na najhlbšie dno a nedokáže si predstaviť, čo bude ďalej. Rodičia sa jej snažia všemožne pomôcť, no dievča, ktoré bolo dovtedy plné života, stráca chuť žiť.

Našťastie zasiahne rodinný priateľ, ktorý zdrveným rodičom vysvetlí, že Elodie potrebuje nový životný cieľ.

Zoznámi ju s bývalou trénerkou Isabelle, ktorá patrila k najúspešnejším športovcom, no dnes bojuje s alkoholizmom a beznádejou, ktorú ukrýva za cynickú masku. Z Isabelle a Elodie sa postupne stane silný tím.

Zažije pády, aby mohla zvíťaziť

V živote mladej Elodie sa zjaví aj sympatický mladík Alek, ktorý pre ňu začne vymýšľať špeciálny výstroj. Krásne priateľstvo postupne prerastie v silnú a bezhraničnú lásku.

Elodie čaká náročná cesta plná bolestivých pádov aj sklamaní. Na konci však pochopí, že iba vďaka pádu sa naučila vstávať.

Aby sa naučila, čo sú skutočné životné víťazstvá, musí zabojovať proti svojmu najsilnejšiemu protivníkovi – proti sebe samej.

Podarí sa jej zvíťaziť nad strachom a nájsť svoje miesto aj napriek ranám osudu? To sa dozviete už dnes o 20:30 hod. na Jednotke.

FOTO: Instagram / Kay Kysela

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia