Úvod Novinky Filmy a seriály
Spoznávate ho? Herec z Harryho Pottera vo filme Zakliata jaskyňa
Spoznávate ho? Herec z Harryho Pottera vo filme Zakliata jaskyňa

Spoznávate ho? Herec z Harryho Pottera vo filme Zakliata jaskyňa

Nová pôvodná slovenská rozprávka je práve v kinách. Zažite dobrodružstvo pre celú rodinu.

RTVS pozýva do kina na rozprávkovú novinku režisérky Mariany Čengel Solčanskej s názvom Zakliata jaskyňa. Nezmeškajte nádherný príbeh, ktorý vás prenesie do čias mýtov a legiend, príbeh o nádeji, ale aj ľudskej chamtivosti.

V novej pôvodnej slovenskej rozprávke si zahrala Martina Zábranská, ktorú poznáte aj ako Vanesu zo seriálu Priznanie, tiež Petra Dubayová, Táňa Pauhofová, Marko Igonda a ďalší.

karkarov.jpg

Bjelac ako Karkarov v štvrtom filme o najznámejšom čarodejníkovi. Zdroj foto: youtube.com/harrypotterclips

V Zakliatej jaskyni účinkuje aj Predrag Bjelac, rodák z Belehradu, ktorý sa preslávil ako filmový Igor Karkarov zo štvrtej časti o Harrym Potterovi s podtitulom Ohnivá čaša.

Dobrodružstvo pre celú rodinu

Hlboko v kráľovskom lese bola kedysi jaskyňa, ktorá stáročia poskytovala ľuďom obživu a kráľovstvu prinášala blahobyt.

Jedného dňa nájde solivar Buchwald vstup do jaskyne zapečatený. Tam, kde boli kedysi dvere, je len holá skala. Spoznajte odvážnu Adu, ktorá musí nájsť stratenú sestru a zároveň vyslobodiť neprávom väzneného otca.

Sledujte súperenie dvoch bratov Zacha a Cyrila, ktorí bojujú o kráľovský trón, no nakoniec naň nezasadne ani jeden. Kráľovnou sa stáva ich macocha Berta, ktorá túži po jedinom. Nájsť cestu do jaskyne a získať vzácne rubíny.

Zakliata jaskyňa je plná dobrodružstva a akcie. Nechýbajú nádherné kostýmy a ani veľkolepé panoramatické zábery. Film bude zážitkom pre celú rodinu.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia