Úvod Novinky Filmy a seriály
Láska v Monaku: Romantickú rozprávku pre dospelých si nesmiete nechať ujsť
Láska v Monaku: Romantickú rozprávku pre dospelých si nesmiete nechať ujsť

Láska v Monaku: Romantickú rozprávku pre dospelých si nesmiete nechať ujsť

Čo by ste urobili, ak by ste vyhrali v lotérii?

30-ročný Mehdi, ktorý ešte stále žije so svojou chudobnou matkou, sa živí rôznymi prácami. Okrem iného skúša šťastie v lotérii a jeho vášňou je aj online poker. Keď sa mu jedného dňa podarí vyhrať nečakané peniaze, rozhodne sa konať.

Všetko staví na jedinú kartu a odcestuje do Monaka, raja všetkých hráčov. Verí, že v luxusných monackých kasínach sa mu konečne podarí vyhrať sumu, ktorá mu zmení život.

Šťastie v láske, nešťastie...

... v hre. Alebo nie?

Aby Mehdi zapadol medzi bohatých návštevníkov monackých kasín, predstiera, že je marocký princ. Postupne sa dostáva bližšie k bohatým hráčom, ktorých chce obrať o všetky úspory.

Láska v Monaku, premiéra, jednotka.jpg

Mehdi sa zoznamuje nielen s boháčmi, ale do jeho života vstúpi aj krásna Elena. Očarujúca mladá žena, ktorá pracuje ako hotelová recepčná, si rýchlo všimne, že Mehdi nie je tým, za koho sa vydáva.

Ani ona však nie je bez tajomstiev. Medzi tajomnou Elenou a Mehdim čoskoro preskočí iskra a oni sa budú musieť rozhodnúť, či zariskujú a budú k sebe úprimní.

Nenechajte si ujsť premiéru francúzskeho romantického filmu Láska v Monaku už v nedeľu 25. decembra o 22:00 hod. na Jednotke.

25 50 75 90
FOTO: TF Séries Films

Živé vysielanie ??:??

Televízia