Úvod Novinky Filmy a seriály
Tajomstvo ďalšieho úspechu rozprávky o Websterovcoch je už odhalené
Tajomstvo ďalšieho úspechu rozprávky o Websterovcoch je už odhalené

Tajomstvo ďalšieho úspechu rozprávky o Websterovcoch je už odhalené

V Belehrade získala pavúčia rodinka ďalšiu medzinárodnú cenu.

Film Websterovci vo filme bol za rok ocenený na viacerých medzinárodných filmových festivaloch.

Hodnoty rodiny a priateľstva


Minulý rok bol príbeh pavúčej rodinky úspešný na 39. ročníku Medzinárodného festivalu filmov pre deti v Chicagu (CICFF39), potom aj v Nemecku na festivale Internationales Filmfestival Schlingel, kde získal významnú Cenu divákov.

Prvé miesto si prevzala režisérka Websterovcov Katarína Kerekesová tiež už pred rokom zasa aj na medzinárodnom festivale Heart of Europe v Poľsku a úspechu filmu okomentovala výstižnými slovami:

„Je to dobrá správa, že hodnota, akou je rodinná, priateľská sieť – je univerzálnou hodnotou všade na svete.“

A tohto roku Websterovci bodovali opäť ďalej aj na Medzinárodnom festivale detskej televíznej kreativity v Belehrade, kde  získali cenné 1. miesto v kategórii tvorby pre deti do 6 rokov.

Prídu opäť na Vianoce

Websterovci-RTVS

Po víťazstve na tomto festivale s názvom „Let´s Grow Together“ v Srbsku sa na film môžu tešiť opäť rodiny s deťmi už na Vianoce na sviatočných obrazovkách RTVS počas najdôležitejších rodinných sviatkov v roku.

Websterovci prežili už viacero rozličných príbehov, ale malú pavúčicu Lili čaká najväčšie a najnebezpečnejšie dobrodružstvo: a to stretnutie s človekom v podobe malého dievčatka.

Spolu v príbehu tieto dve hrdinky zisťujú, že rozdiel vo veľkosti nie je až taký dôležitý, lebo tajomstvo priateľstva sa ukrýva celkom inde.

Na svete je už aj ďalšia nová knižná podoba príbehov pavúčej rodiny Websterovci 4 Na vláknach až do vesmíru, ktorá mala svoju premiéru na tohtoročnej Bibliotéke a nájdete tieto napínavé dobrodružstvá ako darček pre vaše dieťa pod stromček aj na e-shope RTVS.

25 50 75 90
RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia