Úvod Novinky Filmy a seriály
Daniel Žulčák z Času nádejí si splnil sen. Herca čakajú veľké zmeny
Daniel Žulčák z Času nádejí si splnil sen. Herca čakajú veľké zmeny

Daniel Žulčák z Času nádejí si splnil sen. Herca čakajú veľké zmeny

Sympatický herec dostal ponuku, aká sa neodmieta.

Daniel Žulčák, ktorého diváci poznajú najmä ako Gézu v seriáli Čas nádejí, prijal pozvanie do talkšou Neskoro večer. Tam porozprával nielen o účinkovaní v úspešnom historickom seriáli, ale zaspomínal si aj na svoje herecké začiatky. Tie, ako prezradil, neboli vôbec jednoduché.

Lásku k herectvu objavil už ako malý chlapec. Na základne škole sa pridal k ochotníckemu divadelnému súboru, vďaka ktorému pocítil lásku k divadlu. „Tam vznikla tá láska k divadlu a k tomu, že by som to možno chcel študovať. Tak som to vyskúšal na strednej škole v Košiciach, na konzervatóriu.“

Máte problém s prehrávaním videa? Obnovte stránku.

Rodák z Hudcoviec chcel pokračovať v štúdiu herectva na Akadémii umení v Banskej Bystrici, kam ho však neprijali. „Neprijali ma pre neodstrániteľný východniarsky prízvuk,“ dodal s úsmevom Daniel Žulčák.

„Rok som bol doma, kde som intenzívne pracoval ako stolár a šofér. Potom mi maminka povedal, že by som teda mohol vyskúšať VŠMU, keď som už herectvu venoval tie štyri roky v Košiciach,“ priblížil herec. Rada jeho mamy sa ukázala ako dobrá, keďže na vysokú školu v Bratislave sa dostal okamžite.

Po skončení štúdia dostal ponuku účinkovať v martinskom divadle, kde pôsobil desať sezón. V týchto dňoch ho však čakajú veľké zmeny. Daniel Žulčák sa rozhodol prijať ponuku, ktorá sa neodmieta. Čo ho čaká? To sa dozviete vo videu vyššie.

Nenechajte si ujsť finále seriálu Čas nádejí už túto nedeľu 25. februára o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Galéria

CAS_NADEJI_06_1.298.1.jpg CAS_NADEJI_06_1.112.1.jpg cas_nadeji.1.jpg Tóno Gabriš mladší - Peter Ondrejička Vojto Violovský - Róbert Sipos CAS_NADEJI_05_1.554.1.jpg CAS_NADEJI_05_1.96.1.jpg CAS_NADEJI_05_1.467.1.jpg čas nádejí rtvs zuzana mauréry.jpg cas_nadeji.jpg CAS_NADEJI_05_1.348.1.jpg CAS_NADEJI_07_1.335.1.jpg CAS_NADEJI_07_1.98.1.jpg CAS_NADEJI_06_1.340.1.jpg CAS_NADEJI_06_1.154.1.jpg
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia