Úvod Novinky Tipy z programu
TV program na celý týždeň: Skutočné príbehy, zábavné relácie a finále Času nádejí
TV program na celý týždeň: Skutočné príbehy, zábavné relácie a finále Času nádejí

TV program na celý týždeň: Skutočné príbehy, zábavné relácie a finále Času nádejí

Už túto nedeľu divákov čaká posledná časť osemdielneho seriálu Čas nádejí.

Divákov RTVS opäť čaká týždeň plný kvalitných filmov aj relácií. Záver týždňa bude patriť finálovej časti historického seriálu Čas nádejí. Čo ďalšie by ste nemali zmeškať?

Týždeň odštartujeme nemeckou romantickou komédiou Továreň na sny. Film z atraktívneho prostredia filmových štúdií odvysiela Jednotka o 20:30 hod. Nasledovať bude investigatívna relácia Reportéri a po nej ďalšia časť rodinného seriálu Priznanie.

Dvojka o 20:10 hod. ponúkne obľúbenú vedomostnú reláciu Lov slov, o 21:25 hod. môžete sledovať talkšou Experiment.

Utorkový večer sa ponesie v znamení krimi a dokumentárnych filmov. Na Jednotke môžete sledovať ďalšie časti českého krimiseriálu Miesto zločinu České Budějovice, kde jednu z hlavných úloh stvárnila Judit Pecháček, hviezda seriálu Čas nádejí.

Dvojka o 20:10 hod. ponúkne ďalšiu časť doku série Apokalypsa:Vojna svetov, po nej bude o 21:05 hod. nasledovať dokumentárny film z Ukrajiny Túžba po živote.

Prípad Kuciak aj Svetloplachosť

V stredu večer si nenechajte ujsť dokumentárny film o vražde slovenského novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírovej, ktorý odvysielame pri príležitosti 6. výročia ich vraždy. Na Jednotke môžete od 20:30 hod. sledovať francúzsky detektívny film Vraždy vo Finistère.

Záver týždňa sa už tradične ponesie v znamení zábavy. Jednotka vo štvrtok o 20:30 hod. odvysiela ďalšiu epizódu relácie Hit roka. Hosťami budú speváčkaSima Magušinová a neuropsychológ Róbert Krause.

Milovníci rodinných dramatických príbehov si prídu na svoje o 21:40 hod., kedy Jednotka ponúkne film Našťastie máme jeden druhého. ten rozpráva príbeh rodiny, ktorej matka sa pokúsila spáchať samovraždu.

Dvojka o 20:40 hod. prinesie portrét najúspešnejšieho kubánskeho atléta histórie Alberta Juantorenu Beh za revolúciu.

V piatok večer môžu diváci Jednotky otestovať svoje znalosti sledovaním relácie Milujem Slovensko. Nasledovať bude cestopisná relácia Cestou necestou, ktorá divákov tentoraz vezme na Madagaskar. Dvojka ponúkne ďalšiu časť historického seriálu Mária Antoinetta.

Sobotný večer bude patriť reláciám Záhady tela a Neskoro večer, kam aj tentokrát zavítajú skvelí hostia. Na Dvojke si môžete vychutnať ocenený dokumentárny film Svetloplachosť, ktorý si z Medzinárodného festivalu dokumentárnych filmov Ji.hlava odniesol cenu za Najlepší český dokumentárny film 2023.

V nedeľu večer si nenechajte ujsť vyvrcholenie historického seriálu Čas nádejí. Už o 20:30 hod. Jednotka ponúkne ôsmu, finálovú časť tohto diváckeho hitu.

Nasledovať bude dokumentárny cyklus Opri sa o mňa o neľahkých životných situáciách a ľuďoch, o ktorých sa dá oprieť. Tentokrát vyrozpráva príbeh slovenského hokejistu Martina Fehérváryho, ktorý v útlom veku prišiel o mamu.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia