Úvod Novinky Osobnosti
Slovenka Denisa je unikát: Pracuje ako vodička kamiónu
Slovenka Denisa je unikát: Pracuje ako vodička kamiónu

Slovenka Denisa je unikát: Pracuje ako vodička kamiónu

Temperamentnej tmavovláske zabrali skúšobné jazdy veľa času a ako priznáva, bolo to tiež finančne náročné.

„V zahraničí je bežné, že ženy jazdia na kamiónoch. Mňa na toto nahovoril kamarát, ktorý ma na kamióne previezol a potom som si postupne urobila oprávnenie, aby som aj ja mohla jazdiť," hovorí Slovenka Denisa, ktorá predviedla svoju „mašinu" aj v reportáži Televíznej Reginy.

Vášeň, ktorej prepadla, musela zlúčiť s predošlým zamestnaním a nie vždy to bolo celkom jednoduché. Keď sa aj dnes objaví nejaká nová situácia v súvislosti s riadením kamióna, Denisa má na telefóne hneď niekoľkých nápomocných kamarátov.

Boj s vetrom aj cúvaním

Kamión si nevyberá. Prípravy na jazdu, ale aj jazda samotná občas prekvapí šoférov aj šoférky. Denisa už párkrát zažila komplikácie s vetrom, o ktorých otvorene porozprávala v rozhovore. Ako hovorí, počasie niekedy poriadne prekvapí. A rovnako je to aj s cúvaním. „Už som cúvala aj na pätnásťkrát," spomína s úsmevom sympatická mladá žena.

Denisa vyzýva vodičov osobných motorových vozidiel, aby boli pri predbiehaní, ale aj radení sa pred kamión mimoriadne opatrní. Obozretná zostáva na cestách aj ona. Sledujte, ako jej to s kamiónom ide a najmä, ako jej to za volantom takého veľkého vozu pristane.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia