Úvod Novinky Osobnosti
Rančík zobral premiéru v Milujem Slovensko ako prípravu na novú reláciu RTVS
Rančík zobral premiéru v Milujem Slovensko ako prípravu na novú reláciu RTVS

Rančík zobral premiéru v Milujem Slovensko ako prípravu na novú reláciu RTVS

Rado priznal, že miluje slovenskú prírodu.

V piatok úspešne odštartovala deviata séria šou Milujem Slovensko. Proti sebe sa v tímoch Adely Vinczeovej a Dana Dangla postavili bývalí ale aj stále aktívni športovci. Ak ste piatkovú premiéru zmeškali a chcete vedieť, kto vyhral, nahliadnite do archívu RTVS.

Jedným z účinkujúcich bol v piatok aj bývalý výborný basketbalista Radoslav Rančík, pre ktorého to bola premiéra v Milujem Slovensko. Priznal, že šou sledoval už predtým. „Je to zábavná šou, v ktorej sa môžu ľudia uvoľniť, zasmiať sa. Všetko bolo super," zhodnotil po natáčaní pre RTVS s ôsmimi oceneniami Basketbalista roka historicky najúspešnejší slovenský basketbalista v ére samostatnosti.

rado rančík

Podobne ako Matej Tóth alebo Branko Radivojevič aj Rado priznal, že na Slovensku miluje aj prírodu. „Keď ide niekam autom po Slovensku, tak sa mám na čo pozerať. Slovensko je absolútne nádherná lrajina. Na Slovákoch mám rád aj ich dobrosrdečnosť, najmä v menších mestách," dodal býbalý hráč Interu Bratislava, Galatasarayu Istanbul či českého Nymburku.

Rado prezradil aj to, že šou si prišiel najmä užiť, ale aj zistiť, čo ho čaká v novej pripravovanej relácii RTVS, v ktorej bude zastávať úlohu kapitána. Viac už vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ďalšiu premiérovú časť deviatej série Milujem Slovensko vysielame v piatok 18. septambra o 20:30 na Jednotke. Dovtedy nám môžete napísať na facebooku váš názor na prvú časť, vašim postrehom a názorom sa potešíme.

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia