Úvod Novinky Osobnosti
Hurajovú čaká súboj s kolegami z divadla: Idem si opäť po výhru
Hurajovú čaká súboj s kolegami z divadla: Idem si opäť po výhru

Hurajovú čaká súboj s kolegami z divadla: Idem si opäť po výhru

Sympatická herečka sa v roku 2013 tešila z výhry.

Hereckí kolegovia z Túlavého divadla proti sebe. Takéto pikantné obsadenie bude mať najbližšie vydanie Milujem Slovensko. V tíme Adely Vinczeovej sa už tento piatok od 20:30 na Jednotke predstavia Adela Mojžišová a dvojica Štefanov - Martinovič a Richtárech. Na druhej strane budú za pultom spolu s kapitánom Danom Danglom stáť Zuzana Kyzeková, Jakub Ružička a Lucia Hurajová, ktorú sme pred natáčaním vyspovedali.

milujem slovensko

Pre sympatickú herečku a moderátorku to bude druhá účasť v obľúbenej zábavnej šou. V roku 2013 sa po boku Dana tešila z víťazstva. S čím ide po siedmich rokoch do súťaže? „Som absolútne orientovaná na výhru. Naposledy som vyhrala práve v Danovom tíme a vytočili sme stovku. Tak verím, že sa nám víťazstvo podarí obhájiť," predostrela Lucia, ktorá účinkovala aj v populárnom zábavnom programe RTVS Trpaslíci.

Nielen preto, že sme v tejto šou, ale preto, že to je naozaj pravda, tak naozaj milujem Slovensko. S divadlom veľa cestujem po Slovensku. Od východu až po západnú hranicu som znalec Slovenska. Nehovorím, že budem vyhrávať s pukom na mape, ale minimálne poznám miesta, ktoré sú mnohým ľuďom možno neznáme," prezradila mama troch detí, ktorej hlas diváci poznajú nielen z dabingu, ale najmä seriálov či filmov ako Nejasná správa o konci sveta či Hana a jej bratia.

Na otázku, čo si Lucia váži na Slovenkách a Slovákoch najviac, odpovedala pomerne nevšedne. Viac už vo videu. Čakanie na nový diel šou si môžete skrátiť v archíve RTVS, kde nájdete posledné vydanie Milujem Slovensko.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Takto sa herečka, ktorá svoj hlas v dabingu prepožičala napríklad Salme Hayek alebo Emily Blunt, na chvíľu premenila na divadelnú Júliu:

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia