Úvod Novinky Osobnosti
Som utiahnutý, niekedy je toho veľa, hovorí otvorene komik Fero Joke
Som utiahnutý, niekedy je toho veľa, hovorí otvorene komik Fero Joke

Som utiahnutý, niekedy je toho veľa, hovorí otvorene komik Fero Joke

Kariéru postavil na parodovaní známych a aj bežných ľudí.

Milujem Slovensko prinesie v piatok na obrazovky premiéru v tejto šou pre trojicu hostí, ktorí sa presadili v online priestore. Do populárnej šou prvýkrát prídu youtuber Patrik Slažanský alias ujo Paťo Strasil, influencer Matej Zrebný a komik František Košarišťan, známy ako Fero Joke, s ktorým sme sa počas natáčania šou porozprávali.

S odstupom času je Orava miestom, kam sa veľmi rád vraciam. Predtým to boli Tatry. Viem, že je to mainstream, ale mám tam svoje cestičky, na ktorých nie je až tak veľa ľudí," prezradil o sebe Fero, ktorého na instagrame sleduje takmer 260-tisíc followerov.

Ak by si mal vybrať medzi životom na dedine a v meste, tak by si zvolil ten na dedine. Ako hlavný dôvod uviedol rodák z Dolného Kubína pokojnejší životný štýl.

Fero postavil svoju kariéru na parodovaní známych a aj bežných ľudí. Ako sa reálny Fero líši od toho internetového? „Ak by si sa ma opýtal túto otázku na začiatku kariéry, tak poviem, že som identický. Ale s odstupom tých rokov som úplne iný, skôr utiahnutý doma a nie je mi príjemné byť medzi ľuďmi," prezradil o sebe a dodal, že čoraz menej sa mu stáva, že spontánne prepína do svojho alter ega. „Je to vzácne a keď mám chuť vždy takýmto spôsobom rád poteším ľudí," prezradil.

fero joke, milujem slovensko

Mnohí si myslia, že pracovať vo vlastnej réžii ako tvorca obsahu na online platformách je zábava. Je za tým ale aj množstvo práce. Od sledovania trendov, natáčaní, komunikácie s fanúšikmi až po zmysluplný výber tém a ponúk. Dáva si Fero od tohto celého kolobehu niekedy pauzu alebo až detox?Ten detox príde prirodzene. Lebo je toho veľa, veľa klientov naraz žiada veľa práce a je veľa natáčaní. Zároveň chcem aj ja sám robiť dobré videá a zrazu zistím, že je to príliš veľa. Tak sa pozriem za seba, poviem si, že svoju robotu som si urobil a oddýchnem si. Ale je to sporadicky, štyri až päťkrát do roka na týždeň až dva," poodhalil Fero, ktorý sa ako jedna z mála osobností slovenskej scény otvorene hlási k homosexualite. Urobil tak aj v poslednej časti Pumpy, kde sa diskutovalo o zväzkoch párov rovnakého pohlavia, ktoré podporil pápež František.

Či sám seba považuje Fero za súťaživého sa dozviete vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Premiérovú časť Milujem Slovensko vysielame tradične v piatok 6. novembra o 20:30 na Jednotke. K vyššie spomínanej trojici hostí sa pridajú herečka a tiktokerka Zuzana Vačková, herec a youtuber Lukáš Frlajs a moderátor a influencer Michal Sabo.

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia