Úvod Novinky Osobnosti
Marianna Ďurianová chce zachovať aj tento veľmi pekný zvyk
Marianna Ďurianová chce zachovať aj tento veľmi pekný zvyk

Marianna Ďurianová chce zachovať aj tento veľmi pekný zvyk

Marianna má stále tajné prianie, ktoré dúfa, že sa raz splní.

Môj syn ma prekvapuje veľmi často. Jeho želania sú častokrát veľmi netradičné. Keď mal asi štyri roky, tak chcel byť Spider-manom, lebo chce vždy a celý život zachraňovať svoju mamu. Vlani mal tiež netradičné prianie - povedal, že už nepôjde svietiť Ježiškovi na cestu k stromčeku, ale bude pri ňom na neho čakať, lebo chce Ježiška vidieť," povedala nám vo vianočnom rozhovore moderátorka športového spravodajstva Marianna Ďurianová.

Bez rozprávky Tri oriešky pre Popolušku by pre mňa Vianoce neexistovali a pokojne sa k nej môže pridružiť aj Perinbaba," prezradila svoje obľúbené rozprávky tohtoročná víťazka v ankete OTO.

Marianna trávi sviatky v širšom kruhu rodiny. „Vždy to organizujem ja, lebo mám rada takéto rodinné stretnutia. Pevne verím, že aj v týchto zvláštnych časoch sa mi to podarí zrealizovať," zaželala si a pridala aj jeden veľmi pekný zvyk, ktorý by chcela vo svojej rodine zachovať. Aký to je, sa dozviete vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Marianna má stále tajné prianie, ktoré dúfa, že sa raz splní „Neviem, či sa splní práve na Vianoce, ale mám tajné prianie. Ale keďže je výsostne osobné a tajné, tak vám ho nepoviem," uzavrela tajuplne, ale s úsmevom sympatická moderátorka napríklad aj predvianočného Slovensko Advent 2020.

marianna ďurianová

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia