Úvod Novinky Osobnosti
Anna Šišková v Dámskom klube. Týmto sme ju dojali
Anna Šišková v Dámskom klube. Týmto sme ju dojali

Anna Šišková v Dámskom klube. Týmto sme ju dojali

Obľúbená slovenská herečka v úprimnom rozhovore.

Anna Šišková je u divákov obľúbená od začiatku kariéry. Slovenská herečka pochádzajúca z Terchovej je známa vďaka svojmu pôsobeniu vo viacerých divadelných predstaveniach, ale aj v rôznych audiovizuálnych počinoch ako napríklad Krajinka, Tichá radosť alebo Musíme si pomáhať. Hneď na úvod jej návštevy Dámskeho klubu bola Anna Šišková dojatá. Za všetko môže zostrih toho najlepšieho z jej života a kariéry.

V ďalšej téme sme sa nevyhli aktuálnej situácii prebiehajúcej pandémie, a to ako zvláda túto ťažkú dobu, obzvlášť pre hercov a divadlo. „Mám za sebou už prvú dávku vakcíny, tak už mi je trocha ľahšie, druhá ma ešte čaká. Začiatok bol celkom fajn, chvíľu sme nepracovali a potom som sa venovala hre Pohľad z mosta, ktorú sme odpremiérovali v októbri. Mali sme prácu a tešili sme sa na každú skúšku. Momentálne som stále doma a medzitým varím," priznala obľúbená herečka.

Anna v roku 2014 vydala kuchársku knižku s názvom Nič lepšie nepoznám, v ktorej rozpracovala všetky svoje obľúbené recepty. Takisto pred pandémiou bola známa prípravou veľkých hostín pre blízkych. „Tento sociálny kontakt sa mi podarilo zúžiť, mám menší okruh priateľov. Toto moje pohostenie sa buď dá prirovnať k donáškovej službe, alebo ma pár priateľov prišlo navštíviť," priznala so smiechom.

V rozhovore sa nevyhli ani osobnej téme o životoch úspešných dcér, čerstvo vydanej režisérky Terezy, ktorá žije s manželom v New Yorku a Dorota, ktorá má cestovnú kanceláriu a v súčasnosti ide nahrávať nový album. „Tiež fungujem ako babička, neustále Filipa rozmaznávam a práve preto sme takí výborní parťáci," priblížila Anna.

„Momentálne pripravujeme spoločne s kolegami podcasty, kde vykonávam funkciu moderátorky a nazývame ho Hovory z Astorky. S každým si posedíme takú pol hodinku a komunikujeme o rôznych veciach zo života," dodala na záver herečka Anna Šišková.

Celý rozhovor nájdete v prílohe alebo na sociálnych sieťach dámskeho klubu.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia