Úvod Novinky Osobnosti
Uznávaný slovenský vedec v Zlatých časoch. Bude aj spievať
Uznávaný slovenský vedec v Zlatých časoch. Bude aj spievať

Uznávaný slovenský vedec v Zlatých časoch. Bude aj spievať

Pavol Čekan sa venuje diagnostike rakoviny prsníka, je podpísaný aj pod testami na prítomnosť koronavírusu.

Pavol Čekan - slovenský vedec, ktorého meno a tvár sme spoznali aj vďaka pandémii koronavírusu. V zahraničí uznávaný, na Slovensku až do minulého roka pomerne neznámy. So svojím tímom sa mu podarilo vyvinúť a vyrobiť koronatest, venuje sa však aj diagnostike rakoviny prsníka.

Zlaté časy

Nezmeškajte novú časť obľúbenej relácie Zlaté časy. Zdroj: RTVS

Pôsobil v zámorí, ale aj na Islande. Šťastie skúšal aj v tamojšej verzii najznámejšej speváckej šou, ktorá hľadá nové talenty. Hoci neuspel, spevu sa venovať neprestal. Diváci Jednotky sa v najnovšom vydaní Zlatých časov dočkajú nielen jeho rozprávania, ale aj vystúpenia.

„Vedci neočakávajú, že budú stredobodom pozornosti. Viac pohodlne sa cítia v laboratóriu a v tej svojej vede, ktorá je niekedy ťažká na vysvetľovanie. Ale existujú aj komerční vedci, napríklad ja, ktorí nemajú problém o vede verejne rozprávať," povedal v jednom z rozhovorov pre RTVS v minulosti.

Čekan a Hajdu v Zlatých časoch

Kde sa zjaví Ady Hajdu, tam je poriadne veselo. Zdroj: RTVS

Hosťom Eleny Vacvalovej a Milana Lasicu nebude len Pavol Čekan. Jedna zo stoličiek v relácii bude patriť aj sympatickému slovenskému hercovi Adymu Hajdu. Sledujte premiérové Zlaté Časy vo štvrtok večer o 20:30 hod. na Jednotke.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia