Úvod Novinky Osobnosti
Známy herec Libezňuk v prvej časti relácie Dedovizeň
Známy herec Libezňuk v prvej časti relácie Dedovizeň

Známy herec Libezňuk v prvej časti relácie Dedovizeň

Spolu s kamerou zavítame aj k hercovi domov a ukážeme vám ako žije aj so svojou rodinkou.

Láska hory prenáša a preniesla aj rodáka z Ukrajiny do slovenského Prešova. Kvôli nej prišiel a aj zostal. Úspešný divadelný herec, ale aj herec, ktorý sa presadil na filmovom plátne a v televíznych seriáloch našiel na Slovensku svoj druhý domov.

Obľúbený slovenský bača Jevgenij Ivanovič Libezňuk privítal moderátorku novej relácie RTVS Dedovizeň Svetlanu Surovú na divadelných, ale aj vlastných doskách, čo znamenajú život. Pozrite sa na detaily z jeho života z novej perspektívy.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Slovenský herec ukrajinského pôvodu totiž štábu porozpráva o tom, ako sa na Slovensko dostal, čo je na živote mimo rodnej krajiny náročné a aký je život ukrajinskej menšiny na Slovensku. Spolu s kamerou zavítame aj k hercovi domov a ukážeme vám ako žije aj so svojou rodinkou. Práve národnostným menšinám, ale i krajanom vo svete sa venuje nová relácia Dedovizeň, ktorú môžete sledovať každý pracovný deň popoludní o 14.00 na Jednotke.

Kto je Jevgenij Libezňuk?

Narodil sa v meste Kicmaň na Ukrajine, herectvo vyštudoval v Kyjeve. Od roku 1986 žije v Prešove a je členom činohry Divadla Alexandra Duchnoviča. Účinkoval napríklad vo filmoch Anjel milosrdenstva, Želary, Tango s komármi, Čiara, Pokoj v duši či Babie let. Na divadelných doskách stvárnil postavy ako Podkolesin (Ženba), Chlestakov (Revízor), Oblomov (Oblomov), Lopachin (Višňový sad), Ujo Váňa (Ujo Váňa), či Anjel (Perón).

Sledujte reláciu Dedovizeň už v pondelok 3.5. o 14.00 na Jednotke a tiež každý pracovný deň po 14:00 hod.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia