Úvod Novinky Osobnosti

Byť modelkou je drina: Naučila ma pokore, hovorí Sára Antalová

Vypočujte si otvorený rozhovor so Slovenkou, ktorá dostala šancu spolupracovať s najväčšími značkami sveta.

Byť modelkou je drina: Naučila ma pokore, hovorí Sára Antalová

Sára Antalová sa venuje modelingu už od svojich dvanástich rokov a počas svojej kariéry už stihla spolupracovať s viacerými svetovými značkami. Modeling jej priniesol množstvo zážitkov a zároveň priviedol k väčšej pokore. V Ráne na eFeMku s Dominkou a Martinou priblížila svoj pracovný pobyt v Ázii, ale aj čomu sa venuje v rámci svojho štúdia fotografie.


Prvotná téma sa započala v duchu Sárinej úspešnej modelingovej kariéry. „Úspech modelky spočíva vo viacerých faktoroch. Ja mám za sebou dobré skúsenosti, ale tiež sa nemôžem radiť medzi nejakú elitu. V momentálnej situácii je to veľmi ťažké, rada by som začala opäť pracovať aktívnejšie a cestovať za prácou do zahraničia a postupne sa opäť pripomínať v priemysle," priznala.

Sára Antálová 2.png

„Pre mňa bolo zlomové obdobie, keď som sa venovala fotografii. Neskôr som sa ocitla skôr pred foťákom ako za ním. Vďaka postupným foteniam som sa dostala do prvej agentúry, s ktorou som aj vycestovala do zahraničia. Prelom nastal, keď som ako 15 ročná vycestovala na 3 mesiace do Ázie. Bola to enormná skúsenosť, aj keď to bolo veľmi náročné. Takáto skúsenosť dá človeku veľa a hlavne naučí človeka veľkej pokore a rešpektu," spomína Sára.

Modelka alebo fotografka?

V rozhovore sa nevyhli ani otázke na jej kariéru nádejnej študentky fotografie na VŠVU. „Vždy ma zaujímali staré techniky fotografie. Neskôr som začala študovať fotografický dizajn a momentálne pôsobím na VŠVU, kde sa venujem analógovej fotografii naplno. Sama si všetko spracovávam a je to skutočne taký môj oddych. Je samozrejmé, že kariéra modelky sa nedá vykonávať do nekonečna. Plán B je dôležitý, brala som to tak, že škola bola pre mňa vždy prvoradá," dodala na záver modelka Sára Antalová.

Viac informácii o živote modelingu sa dozviete v priloženom rozhovore rubriky V ráne na eFeMku.

Modelka Sára Antalová v Rane na eFeMku 12.5.2021 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Foto: instagram.com/saraantal

25 50 75 90