Úvod Novinky Osobnosti
Leto Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej aj s novým členom rodiny
Leto Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej aj s novým členom rodiny

Leto Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej aj s novým členom rodiny

Moderátorka sa na nudu počas letných mesiacov nesťažuje.

Aj keď sa cez leto nevysiela relácia Silná zostava, jej moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová je zaneprázdnenejšia ako pôvodne plánovala.

Letné dni trávi primárne s manželom, dcérkou Sárou a blízkou rodinou, do ktorej pred nedávnom pribudol nový člen - Veronikin synovec.

Okrem chvíľ s rodinou jej letnú pohodu dotvárajú knihy, šport, nanuky a „veľa, veľa, veľa melónu." Nechýba každoročná účasť na Letných shakespearovských slávnostiach či návšteva u rodičov.

Čo jej však môže chýbať, je obľúbená jablková zmrzlina, ktorú podľa jej slov už takmer nikde nemajú.

Hoci v lete sleduje televíziu veľmi málo, pred obrazovku ju dostanú dokumenty. „Páčil sa mi napríklad dokument o svetových kráľovnách, ktorý odvysielala RTVS," hovorí.

Tipy na výlety Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej

Moderátorka odporúča vybrať sa na výlet do malebnej Banskej Štiavnice. Vo Vysokých Tatrách má zase v obľube Horný a Starý Smokovec. Vašej pozornosti by podľa nej nemali ujsť ani lesy v okolí Modry.

Reláciu Silná zostava vysielame v premiérových častiach opäť v septembri, predchádzajúce diely si môžete pozrieť zadarmo a bez reklám v archíve.

Foto: Instagram Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej

25 50 75 90

Galéria

Veronika Cifrová Ostrihoňová s dcérkou Sárou.jpg Veronika cifrová Ostrihoňová v stojke.jpg Veronika Cifrová Ostrihoňová s manželom a dcérkou.jpg Veronika Cifrová Ostrihoňová s dcérkou Sárou v kaviarni.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia