Úvod Novinky Osobnosti
Priznanie Alexandra Bártu: Dôvod, prečo prijal úlohu v seriáli
Priznanie Alexandra Bártu: Dôvod, prečo prijal úlohu v seriáli

Priznanie Alexandra Bártu: Dôvod, prečo prijal úlohu v seriáli

Voľné pokračovanie Hniezda s názvom Priznanie štartuje v nedeľu 9. januára.

Michal Važan alias Alexander Bárta, ktorého diváci poznajú z mimoriadne úspešného seriálu Hniezdo, sa objaví aj v Priznaní.

Nový pôvodný seriál RTVS, pod ktorý sa opäť režisérsky podpísal Braňo Mišík, bude mať premiéru v nedeľu 9. januára o 20:30 hod. na Jednotke.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Keď beriem akúkoľvek prácu, je pre mňa najdôležitejšie, s kým budem pracovať. Či už s kolegami hercami alebo režisérom... To je vždy prvá otázka, na ktorú sa pýtam,“ priznal otvorene obľúbený slovenský herec.

Bárta sľubuje nové a vzrušujúce príbehy

„Nebolo čo riešiť. Soňu (Norisovú, pozn. red.) poznám z Hniezda, s Braňom Mišíkom som sa prvýkrát stretol na Hniezde a dovolím si tvrdiť, že sme si sadli. Veľmi dobre sa s ním pracuje, má jasnú predstavu a vie, čo chce“ nešetril slovami chvály Bárta.

Andrea Karnasová vo väzenskom oblečení. Takto ju uvidíte v seriáli Priznanie

Postava Michala Važana sa musela v seriáli Hniezdo zmieriť s neverou manželky, ktorá otehotnela s mužom svojej najlepšej kamarátky. Ako Alexander Bárta naznačil, sledovať ďalší príbeh rodiny Važanovcov bude pre diváka mimoriadne vzrušujúce.

„Otvoria sa témy, ktoré sa často v seriáloch neriešia,“ povedal. Priznanie, ktoré dostalo nádhernú titulnú skladbu, bude opäť plné drámy, ale aj napätia.

Do deja vstúpi Lejla, ktorá sa postará o mnohé prekvapivé momenty. Mladú migrantku zo Sýrie, ktorá hľadá útočisko na Slovensku, si zahrala česká herečka Angelika Sbouli.

Tešiť sa môžete aj na Rebeku Polákovú, Kamila Mikulčíka či Ondřeja Daniša.

Foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia