Úvod Novinky Osobnosti
Pozrite sa, ako dobíjajú baterky. Známe tváre RTVS na dovolenkách
Pozrite sa, ako dobíjajú baterky. Známe tváre RTVS na dovolenkách

Pozrite sa, ako dobíjajú baterky. Známe tváre RTVS na dovolenkách

Karin Majtánová či Peter Marcin zostali verní Slovensku. Marianna Ďurianová a Martin Nikodým si to namierili za hranice.

Leto je v plnom prúde a sily na novú televíznu sezónu naberajú aj tváre známe z televíznych obrazoviek.

Už čoskoro odštartuje na Jednotke aj obľúbený Dámsky klub, ktorý predstaví vo vysielaní novú rubriku Vitajte v kraji.

Chorvátske more, slovenské veľhory

Ten chorvátsky naďalej objavuje Soňa Müllerová, ktorá na svojom konte na sociálnej sieti napísala, že ešte stále dobíja baterky.

Jej kolegyňa Karin Majtánová zostala verná Slovensku a objavuje naše veľhory, odkiaľ posiela priaznivcom pozdrav v podobe novej selfie fotografie.

Adelu Vinczeovú uvidíte na obrazovkách Jednotky v zábavnej šou Milujem Slovensko, rovnako však aj na Dvojke v talkšou s názvom Trochu inak.

Sympatická moderátorka hľadala inšpiráciu v detskom tábore, ktorý navštívila a podľa našich informácií je aktuálne na dovolenke za hranicami.

Moderátor Neskoro večer sa venuje športu. Peter Marcin zverejnil fotografiu na wakeboarde a musíme uznať, že záber sa skutočne podaril. V pozadí vidieť majestátne Tatry.

K vodným športom má blízko aj Martin Nikodým. Fanúšikom sa pochválil fotkou na parádnom člne. Športová moderátorka Marianna Ďurianová si tento rok takisto nenechala ujsť more.

A čo vy a dovolenka? Nestíhate tú typickú niekde na pláži? Máme pre vás niekoľko tipov na miesta na Slovensku, ktoré vám aspoň na pár dní pomôžu vypnúť hlavu.

25 50 75 90
Foto: Instagram.com/muller.sona, martinnikodymofficial

Živé vysielanie ??:??

Televízia