Úvod Novinky Osobnosti
Vzácna posila septembrového Tajomstva mojej kuchyne
Vzácna posila septembrového Tajomstva mojej kuchyne

Vzácna posila septembrového Tajomstva mojej kuchyne

Gabo Kocák privíta v televíznej kuchyni známu módnu návrhárku Lýdiu Eckhardt.

Tajomstvo mojej kuchyne hlási návrat na televízne obrazovky. Gabovi Kocákovi bude počas septembra sekundovať v televíznej kuchyni známa módna návrhárka Lýdia Eckhardt.

Ako nám prezradila v rozhovore, k vareniu má mimoriadne blízko. Možno máte doma jej kuchársku knihu, ktorá uzrela svetlo sveta ešte pred desiatimi rokmi.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Pamätám si časy, keď som bola malá, vtedy sa v sobotu aj v nedeľu varilo už od rána. Ja sa snažím variť trošku rýchlejšie,“ skonštatovala Eckhardt.

Príprava šiat verzus varenie

Diváci sa môžu podľa slov Lýdie Eckhardt v Gabovom podaní tešiť na náročnejšie jedlá, ona zasa stavia na expresnejšie recepty. A to najmä pre ženy, ktoré majú veľa práce, no nechcú zanedbať ani povinnosti v kuchyni.

Zaujímalo nás aj to, či sa dá varenie prirovnať k navrhovaniu šiat. „Pri tých šatách je to dlhodobejší proces... Viete, ja nakreslím všetko, ale keď to začneme pripravovať, tak sa niečo aj pokazí. A vtedy sa to dá aj odhodiť. No vtedy začnem premýšľať, čo sa s tým ešte dá urobiť a práve takto vznikajú tie najzaujímavejšie modely. A tak je to aj s varením,“ prezradila uznávaná módna návrhárka.

Sledujte Tajomstvo mojej kuchyne v nedeľu o 18:15 hod. na Jednotke.

25 50 75 90
Zdroj foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia