Úvod Novinky Osobnosti
Krásne slová Kataríny Koščovej: S Danom sa dejú zázraky
Krásne slová Kataríny Koščovej: S Danom sa dejú zázraky

Krásne slová Kataríny Koščovej: S Danom sa dejú zázraky

Skutočná výhra nie je soška, ale pocit z hudby, publika a vzácna spolupráca dvoch zladených umeleckých duší.

Hudobná dvojica Katarína Koščová a Daniel Špiner si z Radiohláv odniesli ocenenie za nahrávku Krehkosť nominovanú v kategórii Folková hudba.

„Tým, že to je cena odbornej poroty, tak si to veľmi vážim,“ hovorí Katka Koščová. „Ale pravda je taká, že to, že vôbec môžem tvoriť s Danom a že spolu tvoríme už veľmi dlho, tak som už vlastne vyhrala,“ dodala.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Zo spoločných úspechov majú obaja úprimnú radosť. „Ja si želám, teda nám želám, aby to bolo navždy,“ povedal Daniel Špiner.

Jeho hudobná partnerka Katka sa k želaniu pridáva, pretože v ich vzácnej spolupráci nachádza zmysel a spokojnosť. „Ja som sa pred dvoma rokmi opäť zamilovala do hrania a koncertovania. Veľmi by som chcela, aby nám to vydržalo, lebo mňa nesmierne napĺňa to, čo s Danom robíme,“ uviedla.


Ak sa vám fotka nezobrazuje správne, obnovte stránku.


Na svojom Instagrame mu venovala krásne slová. „Ako som to už viackrát spomenula, Dano nie je kolega, Dano je partner. Pódiový manžel, lepšieho, vnímavejšieho, živšieho na koncertné spolubytie nenájdete. S Danom sa dejú zázraky. Najčarovnejšie. Stále…“

V spoločnej tvore plánujú pokračovať, rozvíjať a rozširovať svoju tvorbu a koncerty. Nebránia sa ani novým výzvam. Daniel napríklad prekvapil Katku na narodeniny, keď jej ako darček priniesol bubon. „Ja som doteraz vždy iba spievala, ale Dano mi dovliekol bubon. Kúpila som looper, ktorý bol rok v pivnici. Vytiahla som ho a teraz skúšam stláčať tie gombíky, že čo to urobí,“ smeje sa speváčka.

Viťazom gratulujeme a tešíme sa, čo nové v hudbe prinesú.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia