Úvod Novinky Osobnosti
Octavia z relácie Veľkou lyžicou dokazuje, že dojčenie na verejnosti je úplne v poriadku
Octavia z relácie Veľkou lyžicou dokazuje, že dojčenie na verejnosti je úplne v poriadku

Octavia z relácie Veľkou lyžicou dokazuje, že dojčenie na verejnosti je úplne v poriadku

Pre každú ženu znamená materstvo niečo iné. Ako to má Octavia McKenzie?

Je milovníčka gastronómie, učiteľka angličtiny a moderátorka relácie Veľkou lyžicou. V súkromnom živote je najmä mama malého Viktora. „Život matky, toto je to, čo ma celkom vystihuje,“ napísala na svoj instagramový profil Octavia. Spolu s krásnym popisom uverejnila fotku, na ktorej dojčí svojho malého synčeka.


Ak sa vám fotografia nezobrazuje správne, obnovte stránku.


Tento spoločný moment môže byť inšpiráciou pre dojčiace matky. Mnohé s dojčením na verejnosti stále váhajú. Ako však uviedla laktačná poradkyňa Silvia Galátová, žena môže dojčiť kdekoľvek. „Som presvedčená o tom, že dojčenie je správna starostlivosť o dieťa. Neviem si predstaviť miesto, kde by som usúdila, že tam nie je vhodné dojčiť moje dieťa,“ uviedla pre Rádio Slovensko.

Materstvo očami Octavie McKenzie

Octavia k fotke uviedla úprimné slová. Materstvo jej do života prinieslo nový pohľad na život. Stať sa matkou znamená objaviť v sebe nové, dovtedy nepoznané, dimenzie. Viaceré matky by určite jej slová potvrdili. „Dozviete sa o silných a slabých stránkach, o ktorých ste nikdy nevedeli, že ich máte, o hraniciach, ktoré ste sa nikdy neodvážili prekročiť,“ napísala.

Nachádzať v sebe posledné kúsky energie, obetovať spánok, plakať slzy od smiechu a prežívať smiech po slzách, to všetko pre ňu predstavuje materstvo. „Pocítite a prekonáte strach, ktorý ste si nikdy nechceli priznať. A zažijete lásku väčšiu, ako ste si kedy predstavovali,“ pokračuje hrdá mama.

Syn ju sprevádzal aj v zákulisí počas natáčania relácie Veľkou lyžicou. „Viki stretol svoje prvé kuriatko, bol nadšený,“ uviedla. 


Ak sa vám fotografia nezobrazuje správne, obnovte stránku.

Octavia podporuje všetky mamy, ktoré rovnako ako ona prekonávajú samé seba, posúvajú hranice trpezlivosti a nedostatok spánku dopĺňajú šálkou kávy.  „Čas je jednoznačne nelineárny a jediná možnosť je byť prítomný v tomto výnimočnom momente, v každom okamihu... pohybuje sa tak pomaly, ale bleskovo rýchlo,“ dodáva trochu zamyslenia. 25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia